Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
KACU

[Podanie]Stalker na Admina DD2 v2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: S[T]A!K3R

Imię: Patryk.

Staż na serwerze: Gram od samego początku, a do intensywniejszego grania na serwerze wróciłem miesiąc temu.

Doświadczenie: Myślę, że spore.

Znajomość AMX [0/8]: 5-6/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Oczywiście, na sieci obecnie jestem na jednym z serwerów i nie tylko.

Dlaczego Ty?: Ponieważ jestem ogarniętą osobą, spełniam wymagania i myślę, że przydałaby się pomoc na serwerze, mam doświadczenie więc nie byłoby z tym żadnego problemu, dziennie w tygodniu mogę poświęcać na serwer 2 godziny do 3, a w weekendy od 3 godzin do 6 godzin na jeden serwer, ponieważ muszę podzielić czas na dwa serwery. I oczywiście będę na wezwania na steam/forum oczywiście, gdy będę tylko dostępny.

Kontakt: STEAM/GG/PW

STEAM: STEAM_0:1:65847929

Akceptujesz regulamin admina?: Tak.

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.

Opublikowano

No nie wiem Neutral

Ja uważam że Opiekun powinien mieć admina tylko tam gdzie jest opiekunem i tam się zajmować, ja narazie jailem sie zajmuje bo trudna sytuacja, ale jak ojciec mnie męczy żebym wgrał to ban na cfg to za "niepamiętnym" razem go wgrałem :D
Ty też powineneś moim zdaniem ogarniać bfa, myśleć co by nowego wprowadzić, poprawić, zmienić. Ja mam kilka propozycji ale narazie zajęty jestem, zresztą do twojej działki należy to ;D

Taka krótka informacja wyżej a tak ogólnie to

+ Ogarniasz

+ Kultura

+ Staż

Opublikowano

Myślę że jeżeli to nie będzie dla ciebie nadmiar obowiązków to jak najbardziej na Tak !

Opublikowano

Bardzo często widuję na serwie i mimo wieku ogarnięty chyba (za moich czasów młodości 15 to było za mało :D), ale jestem neutralny, bo czy dwa serwery to niepotrzebnie za dużo obowiązków? Pozdro

Opublikowano

Jestem na Nie. Na obecną chwilę o ile się nie mylę, jest 14 osób z uprawnieniami Administracyjnymi na DD2. W tym momencie rekrutacja powinna zostać wstrzymana, do czasu sporej redukcji etatów. Na dodatek jesteś Opiekunem BF2 i sądzę że ranga Admina DD2, tylko by kolidowała z twoimi obowiązkami jako Opiekun. Osobiście gdybyś nie posiadał rangi Opiekuna na BF2, oraz nie było by tyle Adminów jak na chwilę obecną został byś przyjęty z otwartymi ramionami.

Opublikowano

Jestem neutral dlaczego? Ponieważ masz opiekuna na bf2 ogarniasz owszem masz przegrane godziny na serwerze lecz według mnie opiekun

powinien mieć tylko admina na tym serwie którego jest opiekunem.

Opublikowano

Ogólnie wszystko giT tylko że,

-jesteś adminem jednego serwera

-jesteś już opiekunem serwera

Po co Ci ta posada ??

Jak dla mnie pisanie podań by mieć więcej rang.

na NIE

Opublikowano

Jestem na tak. Wiele osób twierdzi, że już jest wystarczająco adminów - ale cheaterzy są jak świeże bułeczki, codziennie są inni. Dodatkowa para rąk się przyda.

• Właściciel
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jednakże nie zapomnij o BF2  ;) 

Wyślij mi na PW:

Nick:

Hasło:

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.