Yuno Gasai Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Twój nick: Yuno GasaiNick oskarżonego: P@RYS jakos takOpis: Chciałbym zgłosić skarge na admina parys ktory wklepal mi 30minutowego bana za " współprace" z zombie, wcale nie współpracowalem nie ogarnalem ze mnie zarazili a jak ogarnalem to zabilem ct bez pozdrowien :) godzina ok 23:35-23:42 na demku mozna sprawdzic wszystko widac :) ps. nawet nie dal powiedziec slowa odrazu ban :) Dowody:Yuno Gasai killed Kdzz. with knife [ZP] Wyczerpales limit. 3 Uzycia na runde. "sv_gravity" changed to "400" [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: P@RY$ [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu [AMXBans] Powod: 'wspolpraca' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:421042891' [AMXBans] Twoje IP: '37.30.30.120' [AMXBans] =============================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
parys Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Po 1 zastosuj wzór. Po 2 nie zabiłeś go dopóki cię banem nie postraszyłem i wtedy łaskawie się obudziłeś ze ja może jednak faktycznie mam tego admina. :) Po 3 jakby ci zależało to byś chociaż link do demka dał I tak ogólnie to bez pozdrowień ;* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDCSebeK Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Co ban to kolejna skarga powoli robi się to żenujące. Brak dowodów, bez komentarza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDCSebeK Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Skarga została odrzucona Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts