kazi_59 Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Twój nick:Kazi11 Nick oskarżonego:thc,pszenica oraz ganja Opis: gracze thc oraz pszenica zaczynaja mnie prowokowac i pisze adminowi na u@ i chuj* robi ,a gdy sie o to upomninalem caly czas to ignorowal mnie jakby nie wiadomo kim byl Dowody:http://416316.hltv3.pukawka.pl/hltv-2002012155-zm_projekt_beta2-1580590500-1580591700.zip na calym demku jest widac jak prowokuja od poczatku do konca ps. @ SDCSebeKladnie dobierasz adminow ;) i to co mi pisales na pv to calkowita racja ( o twojej administracji) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDCSebeK Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 *Skoro ja nie mogę mieć admina to nikt nie może mieć* Przez wiele lat przerabiałem wasz ból dupska zawsze wygląda to w ten sam sposób, gdy po odrzuceniu podania nie dostanie się admina trzeba dogryzać administracji wytykać każdy szczegół, bo nie dostałem admina. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDCSebeK Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Skarga została odrzucona Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts