ERRORv5 Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Nick: ERRORv5 Imię: Alan Wiek: 15 Link do GameTracker'a: bodajże, https://www.gametracker.com/player/ERRORv5/145.239.16.101:27015/ Doświadczenie w byciu adminem: Na wielu serwerach byłem Administratorem, więc wiem jak sie zachowywać/co robić, z tą rangą :D Znajomość sourcemoda [w skali 0/10]: 9/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Wydaje mi sie, ze sporo. Czy posiadasz mikrofon i przeszedłeś mutację?: Tak posiadam sprawny, otoz wydaje mi sie ze przechodze mutacje ^_^ Kontakt (platforma): Only steam jak narazie, podam wiecej jak sie dostane do Administracji: "https://steamcommunity.com/id/error919/" Steam ID: STEAM_1:1:530727770 Dlaczego Ty?: Dlatego ja, gdyż mi sie wydaje, ze jestem osoba, ktora na to miejsce sie dobrze sprawuje, poniewaz wiele osob na serwerze mnie zna z dobrej strony, nie ze zlej. Wiele razy sobie spectuje, aby zobaczyc gre innych, czy przestrzegaja regulaminu, ktory czytalem (odrazu odniose sie do przedostatniego pytania). Czy posiadasz konto prime? [TAK/NIE]: Tak Akceptujesz wszystkie regulaminy [TAK/NIE]: Oczywiście Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów [TAK/NIE]: Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUPTUŚ Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 (edited) -GT -Wiek -Konto pod podanie Daj się dla innych poznać i pograj dłużej a napewno szanse dostaniesz :) Na NIE Edited February 1, 2020 by TUPTUŚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERRORv5 Posted February 1, 2020 Author Share Posted February 1, 2020 2 minuty temu, TUPTUŚ napisał: -GT -Wiek -Konto pod podanie Daj się dla innych poznać i pograj dłużej a napewno szanse dostaniesz :) Na NIE Wiem, że nie można odpowiadać, lecz chce ci powiedzieć, że znam wiele osób na serwerze. Nie gram jeden dzień. Wydaje mi sie, ze blad wlasciwie gametracka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianciu Posted February 1, 2020 Friend Share Posted February 1, 2020 MK @ Weak. Dziękuję. Odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianciu Posted February 1, 2020 Friend Share Posted February 1, 2020 Podanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts