Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc jak w temacie wyslalem sms zeby kupic ninje. Po wysłaniu nie przyszedl kod zwrotny a pieniadze pobrało. Proszę o pomoc.

@ Edit

Jak coś dowody mam.

@Edit

Właśnie przyszedł sms z informacja: bledna wiadomosc. Sprawdz pierwsze slowo i numer, na jaki wysylasz. Sprobuj jeszcze raz.

Ps: przypominam, ze pieniadze pobralo.

Opublikowano

Miałem tak samo, wystarczy poczekać, nie zawsze przychodzi po 2 sekundach.

Opublikowano

wszystko się zgadza. Już kiedyś miałem identycznie wpisane i działało.

Opublikowano

Hmmm, w takim razie chyba musisz się skontaktować z czerwonymi lub dostawcą.

Opublikowano

wszystko się zgadza. Już kiedyś miałem identycznie wpisane i działało.

"identycznie" ?

To wysłałeś znów na to samo ? to możliwe że tego wina. w Logach sklepu z logów nic nie ma że jakaś kasa wpłynela z twojego konta, więc mi się wydaje że błąd zrobiłeś.

Opublikowano

No kiedyś miałem podobnie, ale teraz to w sumie nie wiem czy dobrze wpisałem. Są jakieś szanse na odzyskanie pieniędzy lub ninji?

Opublikowano

Skoro nie wiesz czy dobrze wpisałeś to ciężko będziesz miał coś otrzymac, ponieważ wysłałeś sms na zły kod to straciłeś kase a sklep jej nie zyskał

• Właściciel
Opublikowano

Jeżeli wpisałeś złe dane niż sklep wygenerował to tylko i wyłącznie twoja wina i w tej sprawie nie mogę Ci pomoc. Udzielamy tylko pomocy, gdy dane sms'a dotyczą naszych treści. Teoretycznie nie ma takiej możliwości abyś wpisał poprawne dane i zwrotna wiadomość była, że dane są nieprawidłowe. Jeżeli jednak twierdzisz, że wysłałeś sms na prawidłowe dane w takiej sytuacji musisz zgłosić reklamację do Cashbill, spółki akcyjnej która odpowiada za nasze płatności. Reklamację znajdziesz pod tym adresem http://sms.cashbill.pl/mail_new.php?type=

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.