Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość Little.

[SKARGA] Tomek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chętnie sobie zobaczę to demko. Specjalnie ustawiałem się pod tylnią ścianą, bardziej wychodząc do przodu aby cię sprowokować. Najwyraźniej mi się udało. Temat do zamknięcia. Jeżeli chcecie to sam mogę wam pokazać gdzie się ustawiłem.

Opublikowano

Ja widziałem także twoją akcję czymś podobnym!

Respawn więźniów na tej mapie jest pochylona z każdej strony więc jeżeli wykonali dobrze że staneli pod tylną ścianą to dobrze wykonali, bo jeżeli mieli stanąć pod "prostym" kątem to na środku piramidy.

4 kąty łączą się w 1 punkcje, więc nawet tam nie da rady tak stanąć aby stać pod tylnią ścianą bo to jest jak byś miał trójkąt i miałbyś stanąć 'maxymalnie pod tylnia sciana pod (prostym) kątem'. Jeżeli mi tak się ustawisz no to skarge można zamknąć.

Opublikowano

Ja widziałem także twoją akcję czymś podobnym!

Respawn więźniów na tej mapie jest pochylona z każdej strony więc jeżeli wykonali dobrze że staneli pod tylną ścianą to dobrze wykonali, bo jeżeli mieli stanąć pod "prostym" kątem to na środku piramidy.

4 kąty łączą się w 1 punkcje, więc nawet tam nie da rady tak stanąć aby stać pod tylnią ścianą bo to jest jak byś miał trójkąt i miałbyś stanąć 'maxymalnie pod tylnia sciana pod (prostym) kątem'. Jeżeli mi tak się ustawisz no to skarge można zamknąć.

Play'u wszystko ładnie wytłumaczył. 

Przebieg sytuacji: Zostały wydane polecenia, aby ustawić się pod tylnią ścianą względem wyjścia z celi. Tomek jak zwykle zaczyna tworzyć własne zasady i ustawił się mniej więcej na środku, twierdząc, że piramida jest pochylona i, że to też jest tylnia ściana.

Z tego co to jest napisane to Little chyba mówi że piramida jest nie pochylona. Ale chyba każdy wie że piramida jest pochylona.

• Zasłużony
Opublikowano

Tomku możesz mi powiedzieć co daje Ci prawo do prowokacji? 

Jest to bynajmniej durne zachowanie, którym odznaczają się młodsi gracze.

Pokazałeś w tym momencie, że porządek na serwerze nie jest chyba Twoim priorytetem. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tomku możesz mi powiedzieć co daje Ci prawo do prowokacji? 

Jest to bynajmniej durne zachowanie, którym odznaczają się młodsi gracze.

Pokazałeś w tym momencie, że porządek na serwerze nie jest chyba Twoim priorytetem. 

Hmm. może źle nazwałem to mówiąc prowokacją. Po prostu wykonywałem polecenia tak jak chciałem i tak jak lubiłem, zachowując się w ten sposób odpowiedzialnie, wykonując polecenia poprawnie. Little zachował się w sposób nie odpowiedzialnie popełniając FK kiedy ja wykonywałem poprawnie polecenia. Mógł również skontaktować się ze mną i porozmawiać dlaczego dostał bana ( Pisał do mnie na Steam o tym, starałem mu się to wytłumaczyć ) i jak dla mnie zachowanie Little jest ,,dziwne,, ,ze ,,złości,, pisze skarge ?. W regulaminie jest jasno napisane, że każdego traktujemy tak samo, nie zważając na to czy jest to nasz kolega ( jako admin ).  

Opublikowano

Hmm. może źle nazwałem to mówiąc prowokacją. Po prostu wykonywałem polecenia tak jak chciałem i tak jak lubiłem, zachowując się w ten sposób odpowiedzialnie, wykonując polecenia poprawnie. Little zachował się w sposób nie odpowiedzialnie popełniając FK kiedy ja wykonywałem poprawnie polecenia. Mógł również skontaktować się ze mną i porozmawiać dlaczego dostał bana ( Pisał do mnie na Steam o tym, starałem mu się to wytłumaczyć ) i jak dla mnie zachowanie Little jest ,,dziwne,, ,ze ,,złości,, pisze skarge ?. W regulaminie jest jasno napisane, że każdego traktujemy tak samo, nie zważając na to czy jest to nasz kolega ( jako admin ).  

Haha... Tomek nie chce ci nic mówić ale był już przypadek że ktoś stracił admina bo dał kicka innemu adminowi, gdzieś tak czytałem chyba ( o ile się nie myle ). Macie u@ to sobie to wyjaśnijcie a nie admin banuje admina na 3 godziny...

Opublikowano

ustawił się mniej więcej na środku, twierdząc, że piramida jest pochylona i, że to też jest tylnia ściana. - Wy sobie robicie jaja? xD

Opublikowano

ustawił się mniej więcej na środku, twierdząc, że piramida jest pochylona i, że to też jest tylnia ściana. - Wy sobie robicie jaja? xD

Jak nie rozumiesz to może tak:

NIE JEST MOŻLIWE USTAWIENIE SIĘ MAXYMALNIE POD TYLNIĄ ŚCIANĄ W PIRAMIDZIE, POD PROSTYM KĄTEM !

Opublikowano

Wtrące swoje 3 grosze słuchajcie moim skromnym zdaniem za jedno FK nie powinno byc bana na 3 godziny, kazdy moze sie pomylic a sypiecie banami rowno...jezeli ktos przez przypadek zabije kogos niech da mu Freedaya nastepnego dnia i z glowy..po drugim razie banujcie, a po pierwszym kick albo 10minut bana

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wtrące swoje 3 grosze słuchajcie moim skromnym zdaniem za jedno FK nie powinno byc bana na 3 godziny, kazdy moze sie pomylic a sypiecie banami rowno...jezeli ktos przez przypadek zabije kogos niech da mu Freedaya nastepnego dnia i z glowy..po drugim razie banujcie, a po pierwszym kick albo 10minut bana

Mądre słowa. Sam zrobiłem kiedyś FK. Bo to jest nie możliwe by błędu nie popełnić.

Opublikowano

cLiNiC dokładnie robię tak jak mówisz. Ja jeżeli ktoś zrobi 1 FK nie banuję. Jeżeli ktoś zrobi 2 FK już banuję.

Mówiąc odrazu proponował bym takie coś :

1FK = FD w naxt rundzie

Kolejne FK = 1FK = Ban 30 min, 2FK = Ban 1 H itd.

Opublikowano

Tomek mógł stanąć na środku na każdym JB którym gram na mapie piramid trzeba powiedziec maxymalnie pod tylnia ścianą ponieważ tylnia ściana prowadzi aż do samej góry czyli do środka .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.