Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: TRANSFUZJA
Imię: Alan
Link do GameTracker'a: Nie posiadam, gdyż przez około 5 godzin ostatnio probowałem sie zarejestrować, i bez skutecznie. "Błąd"
Doświadczenie w byciu adminem: Ja pod nickiem TRANSFUZJA, na dużej ilości serwerów, posiadałem rangi z permisjami jak ADMIN, jednak na serwerze "DeathRun" jeszcze nie miałem okazji być, zazwyczaj to serwery, "FFA" "1VS1" "5VS5".
Znajomość sourcemoda [w skali 0/10]:7,5/10 SZCZERZE.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Oj myślę, że sporo. Około 5godzin dziennie napewno. :D
Czy posiadasz mikrofon i przeszedłeś mutację?: Tak posiadam, otóż bardzo sprawny mikrofon, i niestety myślę, że jeszcze jestem w trakcie przechodzenia mutacji, nie przeszedłem jeszcze.
Kontakt (platforma): Jak narazie STEAM, jeśli coś się zmieni jak to że sie dostane na role właśnie ADMIN'a, to podam wszystko co jest możliwe.
Steam ID:
/76561199021721269/

Dlaczego Ty?: Dlatego ja, ponieważ jestem osobą, której bardzo dużo osób ufa, jestem osobom z poczuciem humoru, otóż bardzo lubię jakiejś osobie poprawić humor, gdy jej właśnie humor nie dopisuje, lubię pograć sobie z graczmi, wyjasniać wszelakie błędy, informować o nowych zmianach, spoglądać na gre innych... i tym podobne. Niestety nie rozpisuje się w takich tematach, gdyż nie wiem szczerze po prostu co opisać, napisać. Wolałbym jakby był temat w tekście taki jak "Coś o mnie?". Pozdrawiam.

Czy posiadasz konto prime? [TAK/NIE]: Posiadam, i nie posiadam, posiadam w znaczeniu takim że mam, lecz z niego nie korzystam, bardziej gram na koncie non prime.
Akceptujesz wszystkie regulaminy [TAK/NIE]: Oczywiście, że tak

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów [TAK/NIE]: Większość.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 6 miesięcy temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.