Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:N3LLY 
Nick oskarżonego: BOBERYOUTUBE   i 
HVH GUWNO 123 
IP lub SID oskarżonego: STEAM ID BOBRA STEAM_0:0:517058275 STEAM ID HVH GUWNO 123 : STEAM_0:1:517033811
Przebieg sytuacji: gram na serv i hvh guwno 123 wyzywal mnie moze ja go 2 razy tez ale ja dostalem muta na 1h on na 30 min  spk . ale puzinej po 10 min dostal unmute od admina bober . a gracz hvh guwno 123  nadurzywal czatu i puziniej nadurzywal mikrofonu po unmute i dotego mnie jeszcze zwyzywal . to juz jest 6 albo 7 skarga na admin bobra i wedlug mnie powinien dostac DEGRADA . Z resztom karzdy muwi ze on nie ogrania admina i ma zaduzo skarg na koncie .
Dowody: demko z godzin 18 do 18 :20  dnia : 26.01.2020 ,  po edytacji ss i jeszcze nie dostal ana za szantarz gracza . Tak wienc bober moze dostac degrada . I prosze administracje o to a nawet caly serv prosi o degragacje  admina bobra      
image.thumb.png.528fa66f37d548ccf769133dfc0294f1.png 

•  
  •  
  • Haha 2
Opublikowano

robisz sobie retry w trakcie gdy jestes sam w tt a 5 typa w ct i ty piszesz skarge troszke XD z cb chlopczyku

i jeszcze dywan wczoraj pisal ze go to nie obraza i dla beki sobie tak mowimy

i jak dla cb to jest grozba to wyjdz w koncu na dwor a nie przed komputerem siedzisz

i btw "puziniej" sie pisze przez ó

edit: bober mnie przeciez zmutowal a ty mnie zwyzyales rodzine a ja do cb napisalem ze jestes noobem wiec pzdr :*

https://imgur.com/a/3Bii2dx 

prosze o bana dla nich

• Haha 1
Opublikowano

Okej, a więc przeanalizowałem logi oraz demko, wina tkwi po każdej stronie @ N3lly Nie Podruba@ KapiszonXDoraz @ BoberYouTube. N3lly oraz hvh poleciały słowa z obydwu stron także nie ma o czym tu gadać i nie będę wyciągał z tego żadnych konsekwencji, słowa typu "nubie" nie będą traktowane jako obraza, najeżdżanie na osoby trzecie to inna bajka. Obserwuję Cię N3lly od jakiegoś czasu i lubisz dołożyć swoje 5-groszy. Natomiast co do Ciebie @ BoberYouTubena przyszłość, jeśli ktoś się obraża i ciągnie tę szopkę, to nie mutuj tylko najpierw rzuć bana na 5 minut jeśli się sytuacja zacznie powtarzać to nagradzaj większymi karami. 

A i jeszcze jedno @ N3lly Nie Podrubakto zdegraduje Admina będzie decydował zarząd serwera, póki co tylko widzę, że Tobie non stop coś nie pasuje.

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.