Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość Mars.

Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja oczywiście że jestem na tak, znamy się trochę i wiem że ogarniasz i poradzisz sobie na tej posadzie :)

Opublikowano

Neutral dlatego że na forum jesteś zbyt krótko na serwerze od nie dawna grywasz daj się lepiej poznać.

Opublikowano

Jestem na tak koleś ogarnięty. Nie wiem co jeszcze dodać  koledzy wszystko wyżej pięknie napisali

Opublikowano

Neutral dlatego że na forum jesteś zbyt krótko na serwerze od nie dawna grywasz daj się lepiej poznać.

Również neutral. 

Opublikowano

+ Wiek

+ Doświadczenie

- Aktywność 

Ale każdemu szansa się należy, aktywność na forum szybko nadrobisz. 

Okres próbny 7 dni. 

Opublikowano

Nick: Radioactive

Imię: Daniel

Staż na serwerze: od wtorku więc myślę, że ok 21 h przegranych jest ;)

Doświadczenie: Jako admin, sprawnie posługuje się amxmodmenu. Potrafię wychwycić cheatera oraz dużo czasu poświecam grze jak i graczom.. Przed zbanowaniem dokładnie obserwuje gracza na spect po czym wydaje decyzja o zbanowaniu :)

Znajomość AMX [0/8]:5-6

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, miałem razem z Play kilka sieci, oraz adminowałem na wielu innych sieciach :)

Dlaczego Ty?: Rekrutacja otwarta, więc czemu by nie ? Niby jest dużo adminów ale jak to doczytałem - "Lepiej aby był nadmiar niż cierpieć z ich braku" :P Nawet dzisiaj w godzinach 14-16 nie widziałem żadnego admina tylko H.A.N wbijał na chwilkę ( pewnie dostał info od kogoś że cheater jest ^^ )

Kontakt: GG, TS, STEAM, jak będzie potrzeba to skype, tel ;)

STEAM: STEAM_0:1:4074032

Akceptujesz regulamin admina?: TAK

Akceptujesz regulamin serwera?: TAK

Ps.. Myślę, że aktywność na forum jest tylko formalnością, którą szybko nadrobię, gdyż jestem aktywnym komunikatywnym człowiekiem ;)

Resztę oddaje wam i mam nadzieję, że awansuje ;)

ę

Rozumiem jeśli będziecie chcieli poznać mnie lepiej no ale jak czytam te wasze wiadomości to muszę poprawić aktywność na forum ;) Także nie będzie to problemem ;)

Coś mi się zdaje że byłem wtedy na serwerze ;) bo zmieniłem się z H.A.N

Jestem an tak

+ wiek

+ 19h przegrane

+ Ogarnięty'

+ Doświadczony 

• Właściciel
Opublikowano

Nie widzę żadnych sprzeciwów, więc szansę można Ci dać.

Podanie przyjęte.

Wyślij mi na PW:

Nick:

Hasło:

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.