Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza akcja. Dostaje w plecy od gali, odwija się i zabija, normalne wychylenie na piach i frag, potem flash na gale i nieudolne peek'i z AWP. Celownik leci za modelem przeciwnika, bo podczas wychylania widać jak gracz zeskakuje do respa CT

Druga akcja. Skan mid'a, daje sobie więcej czasu na reakcje celując po drzwiach, a model przebiegającego CT i tak widzi, potem chwilowy afk i skany częstego spot'a CT na long'u. Wbiega na long'a jak do siebie, bo jest zajęty przez TT, potem skanuje potencjonalne spot'y na bs'owym A. Wylatuje mid'a z deagle'm, bo chwile wcześniej jego ziomek ginie w tamtym miejscu, poza tym słychać strzały na blisko z AWP. Następnie idzie po pakę na gali, skanując skrzynkę, słyszy CT biegnącego do anarchii. Wychodzi mid'a przez bramę -> zabija CT z resp'a (wydaje mi się, że o nim wie) i CT z mid'a. Potem słyszy strzały z okna i zabija tam CT.

Trzecia akcja. Dobry resp - idzie na B, skraca dolnego. Peek'uje mid'a, czasami ja też tak robię, więc nie widzę w tym nic dziwnego ale oddaje strzał w model przez drzwi :V przypadek, czy nie? Co śmieszne kilka sekund wcześniej zachowuje się tak samo strzelając z dolnego w kierunku gali. Potem dosyć usilnie skanuje górnego, jeżeli mu wchodzi to czemu nie? Aczkolwiek ja bym z tego deag'a raczej nie próbował, na takim timer'ze rundy. Wychodzi mid'a, zabija CT, którzy się leczą, potem zabija z okna CT strzelającego się z TT. Akcję kończy ultra dziwnym peek'iem z romana. Może granat mu pokazał obrażenia, ale tego nie jestem pewny, bo odległość dosyć duża.

Czwarta akcja, dalej skanuje anarchię w poszukiwaniu głowy CT, potem wychyla mid'a w poszukiwaniu fraga i idzie na A, które jest zajęte. Słyszy pod sobą AWP i zeskakuje mu przed celownik - zabija go. Na koniec słyszy strzały z dolnego i wychyla na przeciwnika z bramy.

Piąta akcja, rashu'je gale i próbuję wyciągnąć TT wychodzących z ciemni i od resp'a, potem ucieka przed TT z dolnego - nic niezwykłego. Potem skanuje B, bo jego kompani zginęli przy wejściu TT.

Podsumowując, gracz dużo skanuje, ale ja bym go na pewno nie przekreślił, trochę za mało podejrzanych akcji.

Tyle ode mnie, resztę zostawiam wam, bo to wasz serwer :).

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.