Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: /𝔟𝔥𝔬𝔭. DZIKU2K
Imię: Krzysztof
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=L%2FCdlJ%2FwnZSl8J2UrPCdlK0uIER6aWt1Mms%3D&host=145.239.16.89:27015
Doświadczenie w adminowaniu: inny serwer FFA
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/10
Czy byłeś/aś już adminem?: tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zależy od dnia ale myśle że do 5h w weekendy do 7-8
Dlaczego Ty?: ponieważ gram często na serwerze nie raz się trafi osoba ze wspomagaczami a wtedy inni administratorzy nie mają na przykład czasu, chciałbym pomagać w opiece nad serwerem i mam doświadczenie
Posiadasz mikrofon?: tak
Kontakt: fb, steam, ts, discord, messenger
SteamID: STEAM_1:0:519167399

Posiadasz konto prime?:tak
Akceptujesz regulamin admina?: tak
Akceptujesz regulamin serwera? :tak

Akceptujesz regulamin forum? :tak

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: tak

Opublikowano

Nie:

Przez ostatni tydzień lub dwa straciłeś w moich oczach bardzo wiele. Gdy twoje ostatnie podanie zostało odrzucone zacząłeś się  zachowywać nie odpowiedzialnie więc jako administrator to by było nie poważne....

Cały czas masz do kogoś pretensje (rozumiem ,że każdy ma prawo ostro się zdenerwować gdy ktoś nie kryje pozycji ale wyzywanie go od idiotów itp. to już lekka przesada).  Masz czasem zbyt dużą obsesje na temat osób które używają  wspomagaczy. Według mnie to jest bardzo dobra cecha ale takie szybkie decyzje mogą się spotkać z karą gdy dużo osób , które dostały od Ciebie bana ale dostaną ub. Czasami wchodzę  na specta i wtedy zaczynasz wyzywać i zachowywać się jak po prostu nie dojrzała osoba. Jesteś zbyt pewny siebie co właśnie doprowadziło mnie do takiej decyzji. Podam przykład co do twojej odwagi: dostałem zgłoszenie od Ciebie że jest cziter wchodzę  na specta a ty  zaczynasz nawet nadmiernie gadać do podejrzanego ,że wszystko się nagrywa i zaraz banki poleci.... On mogł wtedy szybko wyłączyć czity i bym miał mniej dowodów na jego czitowanie gdyby napisał wniosek o ub. Moje zdanie to nie jeśli się poprawisz to może zmienię decyzję bo wierzę ,że  ludzie nie są jednostronni.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Popieram poprzednika, czasem twoje zachowanie jest po prostu dziecinne, niektóre odzywki załamują co świadczy o dojrzałości. Nie podajesz tym sposobem innym graczom odpowiedniego przykładu co jest podstawową cechą Admina.

+gt

+Doświadczenie

Jestem na Nie, popraw się a może zmieni moje zdanie na twój temat.

• Mistrz Ruletki
Opublikowano

- zachowanie na serwerze? Katastrofa, obrażasz graczy na serwerze, a potem składasz podanie.

+ GT

Jestem na nie, osoba, która się tak zachowuje nie powinna posiadać wyższej flagi niż gracz, ewentualnie VIP.

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.