Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Łukasz
Staż na forum : od 19 października, więc prawie od zawsze.
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : pełniąc tą funkcję, zamierzam spędzać na forum ok. 5 godzin dziennie. Wiem, że ktoś powie jesteś z nami tak długo, a tylko 5dni łącznie na forum, ale dodajcie do tego czas gry (nie mogę grać i mieć otwartego forum jednocześnie, bo mi ping uniemożliwia grę).
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : Maturę i studia ukończone, a dyktanda zawsze mi dobrze szły ;). Dam sobie 9
Dlaczego ty? : Jestem z wami od początku, pełniłem wzorowo funkcję admina na only dd2, jestem aktywnym uczestnikiem forum, praktycznie nie ma dnia, żeby mnie tutaj nie było. Nie z każdym miałem po drodze przez ten czas spędzony z Wami, ale za każdym razem potrafiłem przeprosić. Wiem, że chłopaki Shelby, Pingwin i Ojciec dają sobie radę, ale mam nadzieję stworzyć z nimi zgraną paczkę, tylko proszę o cień szansy, bo bardzo mi zależy na rozwoju forum. Mam nadzieję, że postrzegacie mnie jako ogarniętą osobę mimo tego, że nie zawsze potrafiłem zachować się fair.
Znajomość IPB [0/10] :
6, ale obiecuję szybko nadrobić.

Spełniam wszystkie wymagania, proszę o poparcie.

Opublikowano

Jestem na nie dlaczego?

-aktywność w ostatnich tygodniach bardzo słaba,

-moim zdaniem nie twój czas na moderatora,

-tak samo jak Little, miałeś dużo warnów co znaczy, że nie znasz do końca regulaminów

jak na razie to nie jest twój czas na moderatora.

Opublikowano

ja jestem Neutral

-Kultura

+potrafi ogarnąć.

-ostatnia aktywność.

• Legenda
Opublikowano

O czym ty wgl marzysz? xD

Na nie. 

Słaba aktywność

Brak znajomości regulaminu

Brak zaufania do ciebie po tym co odwaliłeś. 

Opublikowano

O czym ty wgl marzysz? xD

Na nie. 

Słaba aktywność

Brak znajomości regulaminu

Brak zaufania do ciebie po tym co odwaliłeś. 

To co up.

Opublikowano

Na nie

- słaba aktywoność

- mała znajomość regulaminu

- kultura cierpi

Opublikowano

Ja bym dał szansę, jedno z nielicznych osób, które złożyły podanie i nadają się do tego.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Wiek nie jest tutaj jedynym atutem. 

Z interpunkcją i ortografią idziesz za pan brat. 

Kultura to jedynie pierdoła, którą ludzie powinni olać i spojrzeć z innego punktu widzenia. 

Na pewno przyczynisz się do rozwoju tego forum. 

Napisałeś w podaniu, że nie zawsze zachowywałeś się fair ale człowiek uczy się na błędach i dwa razy do tej samej rzeki nie wchodzi. 

Bynajmniej w większości przypadków. 

Ostrzeżenia zostały wykupione więc ja przeciwieństw w Twojej kandydaturze nie widzę, powodzenia! 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Niedawno odrobiłeś 5 ostrzeżeń + większość jest na nie, przykro mi.

Podanie odrzucone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.