Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Awika.

[514]. Pytanie na dziś

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Ciężko to stwierdzić. Jeśli chodzi o wady, to jest je lepiej znaleźć i o nich mówi się trochę więcej. W moim przypadku można powiedzieć, że to dostrzeganie się równoważy, co jest chyba najlepszym rozwiązaniem.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Wad znajdę sporo, a zalet nie mogę w ogóle. Praktycznie w każdej wartości moich zalet jest jakaś "usterka", która jednocześnie czyni tą zaletę po prostu wadą. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ciężko znaleźć osobę, która potrafi dostrzec w sobie więcej zalet niż wad ;x Ja osobiście w sobie tych zalet nie widzę w ogóle, choć na pewno jakaś się znajdzie.

• Legenda
Opublikowano

Zalet - dlaczego? Ponieważ skończyłam z myśleniem o sobie źle i odkopywania w sobie tego co najgorsze. Dzięki temu człowiek jest niezniszczalny i w chwili, gdy naprawdę jest źle, te cechy pomagają wyjść nawet z największego psychicznego dołka. 

Większość zapewne będzie myśleć - ale jak to? Jak można o sobie dobrze myśleć, a tym bardziej w przeważającej części zalet? Ano można. Wystarczy tylko podejść do tego z odpowiednim stosunkiem, odpowiednio to wykorzystywać i nie myśleć, że Twoja gorsza strona to zniszczy. 

• Lubię to! 1
  • Wow 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

zalet którymi mogę się pochwalić jest aż dwie,  za to bardzo mocne. :)

wady mogę zacząć wymieniać tak o, bez problemu. Na co dzień staram się z nimi walczyć (; 

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Znam swoje mocne strony, natomiast cały czas pracuje nad sobą. Zawsze mogę być lepsza i zrobić coś lepiej :default_smile: Myślę, że człowiek, który widzi większość wad będzie miał ciężko ruszyć do przodu, bo zbytnio się dołuje, natomiast w drugą stronę niestety działa to podobnie, jeśli widzimy swoje zalety, to możemy przestać robić cokolwiek, bo stwierdzimy, że jesteśmy wystarczająco zajebiści :default_biggrin:

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.