Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z chęcią mógłbym zagrać, ale czy tylko u mnie nie chce się strona wczytać?

Opublikowano

Martini, nawet na innej przeglądarce mi nie działa, możesz mi napisać czy to serwer bardziej pod pvp medium/easy czy raczej nie. Szukam jakiegoś fajnego serwera właśnie pvp medium/easy, ale nigdzie nie mogę znaleźć.

• Legenda
Opublikowano

Jest to reaktywacja, na pierwszej edycji nie urywało **** ;D 

Niestety nie zagram ;d

Na pierwszej edycji może nie, ale teraz jest super. 

• Właściciel
Opublikowano

Z tego co się doczytałem to jest ich już 3 ponowny rozruch, choć graczy mają sporo, lecz statystyki zawsze można podrobić jak to się mówi językiem metina. Przypuszczam, że serwer robiony tylko pod IS i po dobrym zarobku, powstaniu bugów serwer padnie i ruszy kolejny S4 :)

ps: między nami, środki teoretycznie mam dyspozycyjne, zastanawiam się nad zrobieniem KatujemyMT2  :P

Opublikowano

Shiva to największe gówno -.- Co miesiąc? Może półtorej restartują serwer. Grałem na pierwszej edycji, w itemshopie było wszystko... Nie polecam :) Już lepiej zagrać na czymś stabilniejszym typu invoria s2 czy crados który startuje bodajże w piątek.

Z tego co się doczytałem to jest ich już 3 ponowny rozruch, choć graczy mają sporo, lecz statystyki zawsze można podrobić jak to się mówi językiem metina. Przypuszczam, że serwer robiony tylko pod IS i po dobrym zarobku, powstaniu bugów serwer padnie i ruszy kolejny S4 :)

ps: między nami, środki teoretycznie mam dyspozycyjne, zastanawiam się nad zrobieniem KatujemyMT2  :P

Jak umiecie zrobić dobry serwer haha xD 

• Legenda
Opublikowano

Poprzednia edycja stała pół roku, a ta będzie stała jeszcze więcej. 

Statystyk nie podrabiali. S3 będzie stało bardzo długo. Między nami czemu nie zrobimy? Wystarczy znaleźć technika i będzie gites. Ja mogę być GM. Z IS byłby spory zarobek i na reklamę serwerów by było.

• Właściciel
Opublikowano

Potrzebny byłby mi jeden technik mniej więcej, sam jestem w stanie ogarnąć serwer od strony technicznej. Za małolata stawiałem już nie jednego hamachi  :P. Strona to nie problem, w tym akurat się specjalizuje. Jedynie jakiś dobry IS trzeba byłoby zakupić bo byle szajsu z neta nie wezmę. 

Opublikowano

Dudnes stawiać czym prędzej :D

Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2

Katuje na cod 301 !^_^!

• Właściciel
Opublikowano

Łatwo powiedzieć, gorzej zrobić  :P

Pomyślę nad tym poważnie, powoli będę testował coś na vps. 

Opublikowano

Łatwo powiedzieć, gorzej zrobić  :P

Pomyślę nad tym poważnie, powoli będę testował coś na vps. 

Ale od strony technicznej (w sensie jakaś maszyna itd) jesteś przygotowany? Czy raczej jakiś sponsor z maszyną? ;)

• Właściciel
Opublikowano

Sam jestem w stanie zakupić dedyka  :P

• Właściciel
Opublikowano

To tylko sugestia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.