Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak, postanowiłem odejść z sieci widzę że już mnie nie chcecie dlatego kariera na katujemy.eu dobiegła końca miło się z wami spędziło czas, na ts i w grze, nie mam do nikogo żalu o te skargi czy coś, to tylko internet. to już definytywny koniec niektórzy mnie już tu nie chcą uważają to co uważają, uprawnienia sobie odebrałem, zrzekłem się do serwerów no i to na tyle.

Specjalne pozdrowienia :

Astral - dziękuję ci za wszystko, ty mnie zaprosiłeś, chciałeś abym doszedł zaufałeś mi to przedewszystkim i mam nadzieje że cie nie zawiodłem, kontakt oczywiście GG w razie czego pisz pomogę ;)

Dudnes - tobie także dziękuję za miły spędzony czas, na początku myślałem że jesteś jakiś sztywniak i się nie będziemy dogadywali. Ale okazało się że jesteś całkiem spoko, mam nadzieję że ciebie też nie zawiodłem bo zaufałeś mi tak jak Astral, bo on z tobą rozmawiał o moim stanowisku z tego co wiem :D

martini - miłe spotkanie na sieci, dzięki za wszystko.

Ojciec Rydzyk - hehe i stoje w kropcę bo nie wiem co mam ci napisać, to że jesteś jedną z nielicznych osób jakie poznałem ? to że z tobą jak piszę to zawsze banan na ryju ? Dzięki ci stary za miły spędzony czas, za te rozmowy po nocach, ukrainki, vodke bardzo bardzo dziękuje !!!

STALK3R -  Tobie też dziękuje, całkiem dobrze nam się rozmawiało, zero spin luzik powodzenia w sieci, mam nadzieje że kiedyś zostaniesz tym moderatorem heh ;D

Eddy  - kolejna moja ulubiona osoba, stary z tobą zawsze da się porozmawiać na spokojnie bez nerwów, spoko z ciebie ziomek. Trzymaj się na sieci i zostań tym moderatorem bo na to zasługujesz! kontakt jest :)

havana - Kasiu Kasiu, dzięki ci za spędzony czas, rozmowy na ts i ogólnie za wszystko, no i mów kiedy ten bal masz żebym się z rowerem wyrobił <3

Oczywiście pozdrowienia dla osób które nie zostały wypisane, na pewno o kimś zapomniałem i z całym sercem przepraszam tyle was jest wiecie sami ^^

No szkoda że was zawiodłem.

28699948334553017669.png

PS. proszę o odebranie mi praw na forum bo daliście mi pełen acp i nie mogę sobie odebrać albo nie umiem xD

• Lubię to! 1
Opublikowano

Play milo :) ale nie pożegnam Cię bo Ci nie dam odejść, nie ma takiej opcji kolego :D jeśli odejdziesz z sieci sam zacznę rozważać odejście i rezygnację z wszelkich funkcji - Ty mnie tak naprawdę przekonałeś do działania dużo pomocy od Ciebie otrzymałem także Tobie zawdzięczam moje złożenie podania jak i na UBT tak i na Moderatora. Nie rób mi tego - nie rób tego astralowi dudnesowi jak i wielu innym. ...

Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2

Katuje na cod 301 !^_^!

Opublikowano

Play ty żartujesz??????

Ehh, jeśli nie to żegnaj Tobie również dziękuje za te godziny w grze jak i na tsie, mam nadzieję, że nadal będziesz mnie zapraszał na testy twoich świetnych paczek!

Zaglądaj czasami do nas na forum, wbij na ts'a pogadać! Obym nie stracił tego dobrego kontaktu z Tobą i oczywiście trzymaj się Majster i Powodzenia!

Ps. Wielkie dzięki! :)

Opublikowano

Aż tak to Cie zabolało Stary? Mówiłem, mogliśmy to załatwić inaczej.

pa :)

Mnie tu nic nie boli. Pisałem że to internet i mam wyjebane na to wszystko co myślicie o mnie, inaczej jak chciałbyś abyśmy załatwili to byśmy tak że został byś zbanowany i po kłopocie.

Opublikowano

:lol: Ty nigdzie nie odchodzisz...... Zamiast patrzeć na innych rób co swoje i się nimi nie przejmuj. :)

Opublikowano

:lol: Ty nigdzie nie odchodzisz...... Zamiast patrzeć na innych rób co swoje i się nimi nie przejmuj. :)

Właśnie! Ma dziewczyna ogromną rację. Kurde no pijany jesteś czy co? Ta kawa i ciacha jakoś źle zadziałały na Ciebie :D

Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2

Katuje na cod 301 !^_^!

Opublikowano

Ty na pewno sie dobrze czuje jestes w pelni trzezwy? Nie dosc ze dajesz warny za nic to jeszcze odchodzisz z powodu bele gowna..

Opublikowano

Play, nie możesz odejść! Tak jak to napisales to jest tylko internet! Miej jak to mówisz "Wyje****" na to co inni piszą o Tobie! Jesteś jedną z ważniejszych osób na sieci! Nie możesz odejść!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Kur PLAY nie wkur**** mnie!!! To że kilka osób się do ciebie spina to nie znaczy, że już masz na pienku z całą siecią....

Zostajesz i tyle!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dzięki Tobie serwery są na najwyższym poziomie... Mam nadzieję, że czerwoni mogą na Ciebie jeszcze wpłynąć.

Opublikowano

Ty jesteś stary nie poważny, weź najpierw wytrzeźwiej :D ty nigdzie nie odchodzisz...

• Właściciel
Opublikowano

Prima Aprilis 

Opublikowano

Ja ci dam prime aprilis i odejście z sieci nawet się nie wasz ty mnie tu sciągnąłeś więc masz zostać cipo i nawet mnie nie pozdrowiłeś ! 

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Koniec.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.