Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wam!

Temat kieruję bezpośrednio do czerwonych.

Chodzi o administratora 'Playa', do którego nic nie mam, choć dzisiaj jego zachowanie nie było zachowaniem jakie przystoi na osobę posiadającą taką rangę.

Link do tematu - http://katujemy.eu/index.php?/topic/4160-podanie-eddy/

Dostałem warna, owszem słusznego, nie podałem 3 argumentów, choć śmiem przypuszczać, że to nie z tego powodu Plej mi go dał, lecz za to, że został przeze mnie upomniany, bowiem zrobił byka ortograficznego i chyba nie wytrzymał psychicznie :(

Kilka postów niżej, nasz moderator lubiany przez wszystkich, również nie dotrzymał się regulaminu, jednak 'Play' nie ukarał go warnem.. dopiero po dłuższej rozmowie ze mną doszedł do wniosku, że źle zrobił i nadał warna Pingwinowi.

Pozdrawiam Pingwina ;)

Przejdźmy dalej, przeglądając forum natknąłem się na owy temat - http://katujemy.eu/index.php?/topic/4139-stalker-na-moderatora/

I zwróciłem uwagę na wypowiedź 'Playa', czy przypadkiem za brak 3 argumentów nie powinien należeć się warn?

Jak on sam twierdzi.. "Jemu warny się nie należą, ponieważ... NIE MA MU ICH KTO NADAĆ.

Drogi vice-administratorze, czasem zluzuj majty, bo jak widzisz, sam się wkopałeś.

Proszę o warna dla Play'a, pozwolę sobie zacytować jego słowa

"+1 warn

Zpoznaj się z regulaminem Forum

§2 / pkt. 11"

Pozdrawiam

Opublikowano

hahah.

Na początek może wiesz kiedy była aktualizacja tego regulaminu ? :)

Bo od napisania tego regulaminu nie było takiej ustawy.

Co do Pingwina, to jemu po części się nie należał bo jakieś argumenty podał ale jak tak zaczołeś płakać i dostał i on :-)

Ja tu nikogo nie dziele na "Lubie", "Nie Lubie".

PS. A zresztą ja tego warna odrabiam w sprawach serwerowych, bo ja się zajmuje przez ostatni czas praktycznie sam, bo Astral to w zimne kraje pojechał xDD a Dudnes to forum ogarnia.  Oczywiście nikogo tu nie obrażając że nic nie robią.

PS2. Astral też nie zastosował się do regulaminu i sam sobie ma dać warna ?

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wybacz, ale płakać to mnie się nie chce za bardzo :/

I znowu przepraszam Cie za to co będę musiał napisać.. ale weź słownik do ręki, albo nie wypowiadaj się w takich tematach, bo zaraz zacznę płakać, ale z innego powodu.

Dorośnij ;)

@EDIT

Ale nie wiem czy Ty się teraz żalisz czy chwalisz?

Wielokrotnie oferowałem im pomoc w tej dziedzinie, jednak pisali, że "ze wszystkim sobie radzą."

@EDIT2

Ale Ty nie jesteś Astralem, przykro mi :/ I wydaje mnie się, że dużo Ci do niego brakuję, nie ubliżając Ci..

Opublikowano

Play tobie sie od tej władzy już w dupie przewraca za przeproszeniem odniose się troche do twoich banów http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=16227, http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=16226 było tyle sapania o powody banów że admini tak banuja a sam tak banujesz w dodatku błyszczysz swoim poziomem banując i odnosząc się na czyichś rodziców ... że potrafisz zrobić kilka pluginów i masz inny kolorek to nie czyni cie lepszym... W dodatku opamiętaj się typie dajesz mi warna za co? że podałem dwa powody zamiast trzech...

Nie pozdrawiam Eldo :lol:

Opublikowano

Dziena za głos Pingwin.

Jeżeli chodzi o jego zachowanie na serwerze, to od dłuższego czasu mu się przyglądam, powody banów to nie jego jedyne głupstwa jakie wyprawia.

I tak jak napisał kolega wyżej...  nie jesteś niezastąpiony ;)

• Właściciel
Opublikowano

Za niepodanie 3 argumentów można upomnieć daną osobę bo nie każdy na start jest idealny, a Play po prostu trzyma rygor. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.