Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Diablica ^_^ 

Nick admina banującego: SQUeZ

Data/Mapa: 10.01.2020-->mirage

SteamID:

Serwer (mod): ONLY MIRAGE

Opis sytuacji: Po zmutowaniu za "prowokacje" i gagu za "spamowanie" gdzie spam rozumiany jest jako wysłanie 3 wiadomości na czacie(XD) otrzymuje bana po zwróceniu uwagi adminstracji na u@ gdyż jeden z graczy również zaczął spamować "xd" więc napisałem; Może jemu tez dasz gaga? Czy pizde na oczach masz?>>>hipokryzja administracji na tym serwerze i kolesiostwo cały czas jest na fali jak widać

Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Widać, że szybko zmieniasz fakty. Jakbyś zapomniał to na U@ pisałeś, że dla jakiegoś tam gościa też się należy mute, a potem lecą niecenzuralne słowa w stronę administracji. Resztą zajmie się  @ clixxu.

Czytaj dokładnie opis @ SQUeZjest napisane-zwróciłem uwage po czym "czy masz pizde na oczach">>co jest jednoznacze z niecenzuralnym slowem w strone administracji ;)

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

walic te serwery, admini to sami HIPOKRYCI, sam wiem bo juz nie raz dostalem bana za nic, pozdrawiam, elo 

• Dzięki 1
  • Haha 4
Opublikowano

Widać, że szybko zmieniasz fakty. Jakbyś zapomniał to na U@ pisałeś, że dla jakiegoś tam gościa też się należy mute, a potem lecą niecenzuralne słowa w stronę administracji. Resztą zajmie się  @ clixxu.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.