Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Pasuje wam Redaktor Naczelny?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Redaktor Naczelny.

• TAK
      3
    • NIE
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, przybywam do was z nie wielką propozycją, którą omawiałem z Little., co o niej sądzimy.

Tak jak w 'Tytule Tematu' chodzi mi i Little, o grupe Redaktora Naczelny.

Tak jak to omawialiśmy na Steam.

Jest to bardzo dobra Propozycja dla Administracji moim zdaniem jak i jego,

ponieważ ta grupa miała by dostęp do Rozpatrywania podań użytkowników na posadę Redaktor.

Tak jak i opiekowała by się całym działem z Wywiadami/Gazetkami oraz Newsami ze świata.

Otóż dodam też Ankiete na, której prosiłbym was o zaznaczenie odpowiedzi 'TAK' / 'NIE'

Opublikowano

Dla mnie ten pomysł jest beznadziejny.... Po co zaśmiecać forum takimi rangami? Od tego jest administracja.

Oddaję głos na NIE

Opublikowano

Uważacie, że Administracja i Moderatorzy zajmuje się tym wszystkim, ale oni tak samo mają 'Życie Prywatne/Sprawy Rodzinne/Szkoła/Praca', a taki Redaktor Naczelny może zajmować się tylko i wyłącznie 'Działem podań Redaktora' jak i Wywiadami i tym innym podobnymi rzeczami.

Opublikowano

Zbędne nie ma potrzeby zaśmiecania forum takimi rangami, jest od tego administracja i jak widać świetnie sobie radzi.

Opublikowano

Na nie pomysł beznadziejny od tego mamy administrację aby dobierała osoby na poszczególne stanowiska po z atym jestes na innej sieci którą ciągle reklamujesz więc nwm po co ten temat ci potrzebny zaproponuj to tam może ci się uda. 

• Właściciel
Opublikowano

Administracja oraz Vice Administracja przyjmuje podania tylko i wyłącznie. Nie wiem czemu, aż tak bardzo chcecie rozbudować tą legendę po co te rangi? były już propozycje typu: global moderator po co? skoro moderator wszystko obejmuje, redaktor naczelny i co on miałby robić? ala opiekun? proszę was... 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Oddalone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.