Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Pan Janusz

Pliki do klienta non-steam [ Katujemy.eu]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Poniżej znajdują się pliki które przedstawiaja tak zwane GUI naszej sieci ;)

W skrócie dla osób które nie wiedzą co to GUI...

Są to poprostu pliki które zmieniają nam wygląd naszego menu itd.. :)

Dziś przygotowałem dla was parę zmian :)

1. Zmiana wyglądu Menu 

2. Dodanie serwera Katujemy.eu Do menu

3. Dodanie serwera Katujemy.eu do ulubionych

4. Dodatkowo przygotowałem dla was nowy wygląd noża + Rekawiczek 

Pliki należy nadpisać / podmienić

Proszę o komentarze :)

pliki.rar

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Świetna robota, gdybyś dodał jeszcze jakieś modele z napisem na plecach "Katujemy", kilka nowych modeli broni i można byłoby dać całego naszego klienta do pobrania.

Opublikowano

Świetna robota, gdybyś dodał jeszcze jakieś modele z napisem na plecach "Katujemy", kilka nowych modeli broni i można byłoby dać całego naszego klienta do pobrania.

Tak jak mówiłem Astralowi , napisze to i na forum.

Uważam że nie opłaca się robić całego klienta do samej gry , gdyż 3/4 wagi klienta to mapy/modele/piosenki itd :)

Chodzi też o to że każdy z graczy ma swoje configi itd.. , jeżeli narzucimy im dajmy na to mój config to mogą się troszkę wnerwić.

Jeżeli chodzi o model gracza można dodać napis Katujemy.eu , ale może to troszke przeszkadzać graczą w grze bo mogą się im zacząć mylić modele.

Nowe modele broni ?

Zmiast usp mam dać proce :D ?

Nie jestem grafikiem , ale jezeli chcesz mozesz dać zlecenie , jak ktoś wykona to przerobie pliki 

• Właściciel
Opublikowano

Modele broni mogą być w sumie standardowe, można byłoby umieścić tylko na modelach "KATUJEMY" ewentualnie przerobić interfejs samej gry. Jeżeli chodzi o config to przecież każdy może wgrać swój więc tutaj problemu nie widze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.