Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: SperwiN;]♠ 

Nick admina karającego: ✟ ķúbùš ✟

Data/Mapa: 05.01.2020

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199014595795

Serwer (mod): MIRAGE #3                            

Opis sytuacji: Gram sobie spokojnie od wczoraj, nawet za dobry nie jestem ponieważ wracam po przerwie, dość długiej bo jakieś 1.5 roku. Byłem 1 w tabeli i chyba mam za dobre słuchawki, bo dawanie info, czy wychodzenie jak się kogoś usłyszy jest traktowane jako WH. Co do Bana nie ma żadnych podstaw.

Wycinek z konsoli: 

(Counter-Terrorist)  [★ VIP ★]  [Cheater] ✟ ķúbùš ✟ :  sprewin
(Counter-Terrorist)  [★ VIP ★]  [Cheater] ✟ ķúbùš ✟ :  dobrze grasz
Disconnect: <font color='#007bff'>Katujemy.eu</font><br /><font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>✟ ķúbùš ✟</u></b><br />Powód: <b><u>WH</u></b>.
Disconnect: <font color='#007bff'>Katujemy.eu</font><br /><font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>✟ ķúbùš ✟</u></b><br />Powód: <b><u>WH</u></b>.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Demko: auto0-20200105-154520-297503423-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage__3____1shot1kill.pl

A więc tak:

04:29 - Nagle celownik idzie nie daleko ciała innego gracza (nie dostał infa, że tam może być).

05:26 - Gracz był już wcelowany na przeciwnika jakby wiedział, że idzie.

06:06 - Przez ogień nie było widać przeskakującego przeciwnika, lecz celownik poszedł za tym graczem.

10:21 - Po zabiciu gracza celownik poszedł raptem w stronę innego gracza, który jest za ścianą.

15:28 - Był już wcelowany jakby wiedział, że przeciwnik zeskoczy z okna.

15:32 - Widział, jakby przeciwnik poszedł do connectora, lecz on był wcelowany. Po chwili zobaczył stope.

22:06 - Celownik zaczyna iść w stronę przeciwnika jakby wiedział, że idze. (sojusznik w pałacach nie zauważył idącego na shifcie przeciwnika).

25:22 - spojrzał na pałace jakby wiedział, że był (nie dostał infa ani nie było widać na radarze).

Dodam do tego, że gracz nie posiadał statusu Prime.

Pozdrawiam ;)

• Haha 1
Opublikowano
46 minut temu, kubuśPL napisał:

Demko: auto0-20200105-154520-297503423-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage__3____1shot1kill.pl

A więc tak:

04:29 - Nagle celownik idzie nie daleko ciała innego gracza (nie dostał infa, że tam może być).

05:26 - Gracz był już wcelowany na przeciwnika jakby wiedział, że idzie.

06:06 - Przez ogień nie było widać przeskakującego przeciwnika, lecz celownik poszedł za tym graczem.

10:21 - Po zabiciu gracza celownik poszedł raptem w stronę innego gracza, który jest za ścianą.

15:28 - Był już wcelowany jakby wiedział, że przeciwnik zeskoczy z okna.

15:32 - Widział, jakby przeciwnik poszedł do connectora, lecz on był wcelowany. Po chwili zobaczył stope.

22:06 - Celownik zaczyna iść w stronę przeciwnika jakby wiedział, że idze. (sojusznik w pałacach nie zauważył idącego na shifcie przeciwnika).

25:22 - spojrzał na pałace jakby wiedział, że był (nie dostał infa ani nie było widać na radarze).

Dodam do tego, że gracz nie posiadał statusu Prime.

Pozdrawiam ;)

Zacznę od tego, że prime posiadam, sam się zastanawiam dlaczego na serwerze jest "[Non Prime]"

4:29 - Nie wiem o co chodzi, normalne sprawdzanie miejscowek gdy wychodzisz z rampy.

5:26 - Typowe zachowanie, patrze na mape widze gdzie są moi, zrashowałem b wiec powoli szedłem za fragami w stronę A, widziałem jak przebiegal przez okienko wiec poczekałem na niego.

6.06 - Ustaw sobie może jasność ekranu, albo daj ustawienia na najniższe bo na takich gram i było ładnie widac jak pan przeskakuje :).

10:21 - Nie poszedł na innego gracza tylko na kuchnie, normalna sytuacja.

15:28 - Również normalne zachowanie. 

15:32 - No widziałem, że szedł do conecta bo tam poszedł, stope tez widziałem bo wystawił XD!

22:06 - Czysty zbieg okoliczności, taki mam movement po przerwie i nic na to nie poradze. Zresztą na wszystkich demkach przebieram myszka.

25:22 - Spojrzałem na pałac bo mój był na rampie.

Admin z golda? Może z MG. Znasz podstawy gry co nie swiadczy, że jesteś "kotem", nie pasowałem ci okej. Odwołuje się do bana i argumenty które przedstawiłeś nie mają sensu. Jestem graczem z dużym stażem z przerwą. Na moim poziomie (kiedyś) nie przyjmowałem taktyki "rush b" "a tu nikogo nie bedzie nie patrze nawet", Wszystkie pozycje sprawdzam (bynajmniej sie staram :P). Proszę o kogoś, z pojęciem o grze, chodzi mi o staż, doświadczenie, aby również przejrzał demko i się wypowiedział.

Również pozdrawiam Kevin Sperwin ;)

• Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano

04:29 - zwykłe sprawdzenie miejscówek 
05:26 - normalne wyczekiwanie wszyscy z tt byli na b mógł się spodziewać że ct będzie rotować
06:06 - widać całe ciało przez tego molotova więc reakcja celownikiem też normalna
10:21 - zabił 1 który był przy jungli a potem patrzy na kuchnie nic dziwnego
15:28 - sprawdzał skrót undera normalna rzecz gdy jego cały team był pod b
15:32 - wiedział że idzie do conecta bo widział stopę jak ct skakał
22:06 - normalne się wcelował przy wychodzeniu z rampy
25:22 - przeciwnicy byli na rampie także mógł się spodziewać że ktoś będzie w pałacu tym bardziej że w 25:02 widział jednego który właśnie tam uciekał

Normalne akcje leci UB

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.