Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Patryk.
Wiek : 15 lat wiem, że wiek wymagany to 16 lat, ale z pewnością sobie poradzę na tym stanowisku.
Staż na forum : Niedługo będą 4 miesiące.
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : W tygodniu 3 godziny być może, że więcej, a w weekedny nawet do 8 godzin.
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 8/10
Dlaczego ty? : Ponieważ jestem jedną z osób która ma najdłuższy staż na forum jak i na serwerach. Jestem osobą kulturalną i w dużej mierze pomocną, gdy tylko mogę. Mam teraz okres szkolny więc postanowiłem teraz bardziej zajmować się forum niż serwerem, ponieważ mogę na nim spędzać więcej czasu niż w grze. Z moim dotychczasowych obowiązków wywiązuję się dobrze i myślę, że nie powinienem mieć problemu z tym. Iż, że miałem już moderatora na starej katowni jak i na innych sieciach.
Znajomość IPB [0/10] : 6-7/10 wciąż się douczam :>

Opublikowano

Jestem na nie. Dlaczego? gdyż uważam, że rekrutacja powinna być zamknięta. Jak na razie nie ma problemów z Moderatorami i radzą sobie bardzo dobrze.

• Właściciel
Opublikowano

Padły głosy negatywne, więc niestety ...

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.