Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: karm3l. S3L3R. 
Nick Admina: Saito (???)
Steam ID/IP: 46.148.152.197
Czas zdarzenia/data: 30-12-2019, ok. 20:20 
Serwer (Mod): 3MAPS
Opis sytuacji: Grałem i cyk, ss... 
Link do bana w amxbans: http://bany.katujemy.eu/bans/50218.html
Link do SS'ów: https://www83.zippyshare.com/v/DnXOwHUq/file.html

Można zagrać na Waszym serwerze choć jeden dzień bez ss'ów? XDDD    Wczoraj, dziś, pewnie jutro :D 

Opublikowano

Jako Opiekun Serwera 3Maps, Proszę UBT o poczekanie z werdyktem, za niedługo dodam tutaj coś ciekawego :) 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Witam

Zrobiłem malutki błąd przyznaję, bo mogłem dać perma zamiast ssów :/
Każde demka [prócz HLTV] mają po 6 /do 15 min z racji iż, mało osób na serwerze było i mogło to być podejrzane, jak ktoś 2 mapy na specu siedzi :D
Dlatego na każdym demie mam inny nick :D

Link do moich Demek: https://www111.zippyshare.com/v/z8skbPuv/file.html
Link do Demka z HLTV: http://d1.hltv.org.pl/srv60929/HLTV-1912292036-de_inferno.dem.zip

Demko Number one
1.50- Od razu Wie że na górze siedzi.
2.40-dziwnie mu celownik na model poleciał i 300 IQ granat.
4.10- On już od początku wiedział że tam siedzi.Ale no trzeba  jeszcze tam iść żeby podejrzanie nie było xD
5.20- Od razu wcelowany w niego wychodzi.

Demko number Two
6.24-Było ich słychać co prawda ale hmm tak od razu wcelować?Równo dobrze mogli być z drugiej strony czyż nie?
6.45- nikogo nie było schował się za skrzynkami i lukał w ścianę ,nie szedł dalej bo wiedział że plecy mu robią,na początku nic nie było słychać ,dopiero po chwili, gdy byli na blisko już było słychać kroki. 
8.20- Widać że patrzy patrzy i od razu celownik prosto w typa.Od początku wiedział że na blisko jest.

Demko number free
8.57- fajno fajno jak ty go widzisz xd
11.00- Od początku, wcelowany w okno i galę a gdy, Widział ze idzie ct od respa tt to od razu się schował xD
12.35 -Widać że wie, że na dole jest ,schodzi zabija po czym wraca.

Wziąłem jeszcze demko HLTV z jednej z map, przed jego ssami.

Demko HLTV.
2.10 bez jakiegokolwiek sprawdzania od razu wie gdzie ct.
4.10 Zabija po czym schodzi na dół z racji iż wie że plecy ma.
8.05 Pierwszy normalnie, w drugiego za pierwszym razem nie trafił a drugi raz jak go zauważył? Ja nie mogę go dostrzec,dym od granata całkowicie go zakrył.
13.45 idealne wychylenie na bananie w CTka.

Pozdrawiam

PS.I wiem że mogłem Edytować poprzedni post, ale nie pokazało nic, że coś tu dodałem, a tak to się pokażę od razu, że nowy post to wiadomo że rozpiska. :D

• Haha 2
Opublikowano

Jako, że demka Szanownego Opiekuna się nie chcą u mnie odpalić, wypowiem się nt. demka hltv, któro też zostało rozpisane przez Opiekuna: 

2:10 nie wiedziałem gdzie ziomek jest, przypuszczałem że tam może być, poza tym sprawdzam bs, a także podczas wychylania ct-ka patrzyłem na wyjście z żelek. Ja wiem o co się rozchodzi w tej akcji, że przez przypadek patrzyłem sie w wyjscie z dywanow i w sciane, natomiast obczajałem kazda miejscowke gdy szedlem, a to ze nie mam celownika w miejscu, ktore obczajam nic nie powinno znaczyc 

4:10 po prostu cofałem z dywanów, nie chciałem ryzykować, bo ktoś mi wczesniej rzucił HE z żelek, wiec mozliwe bylo, ze pozniej czekal na mnie w zelkach. Przypadkowo spotkalem typa gdy cofalem, a Ty insynuujesz że to jest wh XDD (do goscia nie strzelalem, bo za mocno wtedy pociagnalem za kabel od myszki i ta mi sie odlaczyla XDDDD)

8:05 przecież ewidentnie widać, że gosciu wychylił zza skrzynki... (polecam 1/4)

13:45 HE który ominął poche sugerował mi, ze koles moze byc na blisko. Poza tym wychyliłem w taki sposob, ze ominalem zasieg awp (najczestsza kampa z awp na bananie, wiec przyjalem ze i tym razem gosciu z awp siedzi za skrzyniami) i skupilem sie na gosciu na blisko

Myślę ze na tej mapce było dużo bardziej podejrzanych akcji, niz te rozpisane XD Nie wiem natomiast co z tymi Twoimi demkami, gdyz nie odpalają się ani koledze, ani mi. Dzięki i czekam na jakąś odpowiedź :D

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Podejmie ktoś jakąś decyzję odnośnie tego bana? Czekam od wtorku, a widzę że inne odwołania rozpatrywane są na bieżąco.

• Legenda
Opublikowano

Oceniam na podstawie jedynie rozpisanych akcji.

Demko nr 1

1.50- Od razu Wie że na górze siedzi. // Słychać wyraźne kroki po drabince b-
2.40-dziwnie mu celownik na model poleciał i 300 IQ granat. // b+
4.10- On już od początku wiedział że tam siedzi.Ale no trzeba  jeszcze tam iść żeby podejrzanie nie było xD // Dosyć dziwne wcelowanie, chociaż wcześniej padł jego teammate b -/+
5.20- Od razu wcelowany w niego wychodzi. // Słychać kroki b- 

Przy kolejnych 2 rozpiskach zostały pomylone nazwy demek, więc patrzyłam je na odwrót. 
Demko nr 2 
8.57- fajno fajno jak ty go widzisz xd // sama słyszałam tylko jednego b+/-
11.00- Od początku, wcelowany w okno i galę a gdy, Widział ze idzie ct od respa tt to od razu się schował xD // grało ich już trochę, więc przebiegając mógł spojrzeć, co się dzieje w oknie, później padł teammate, których stał dosłownie koło podejrzanego, więc nic dziwnego, że go usłyszał, kolejny natomiast tupał jak słoń, więc też czysty strzał b-
12.35 -Widać że wie, że na dole jest ,schodzi zabija po czym wraca. //b+

Demko nr 3 
6.24-Było ich słychać co prawda ale hmm tak od razu wcelować?Równo dobrze mogli być z drugiej strony czyż nie? // @ Twixmaxnagrałeś demko w połowie tej akcji, więc ją ominęłam
6.45- nikogo nie było schował się za skrzynkami i lukał w ścianę, nie szedł dalej bo wiedział że plecy mu robią, na początku nic nie było słychać, dopiero po chwili, gdy byli na blisko już było słychać kroki. // Słychać strzały, więc przykampił i poczekał. Jak wół słychać, że robią plecy, więc się wcelował b- 
8.20- Widać że patrzy patrzy i od razu celownik prosto w typa.Od początku wiedział że na blisko jest. // w tej czasówce w ogóle sensu nie widzę, padł granat, który zdradził pozycję przeciwnika, do tego padły jeszcze strzały b-

Demko HLTV.
2.10 bez jakiegokolwiek sprawdzania od razu wie gdzie ct. // Można byłoby uznać za dziwną akcję, jeśli tamten by nie rzucił granatu, wcześniej jeszcze słyszałam spadochron b-
4.10 Zabija po czym schodzi na dół z racji iż wie że plecy ma. // pisał w międzyczasie info, więc chyba jednak tak do końca nie wiedział, gdzie jest przeciwnik, REN czy jak mu tam było zeskoczył z żelek b-
8.05 Pierwszy normalnie, w drugiego za pierwszym razem nie trafił a drugi raz jak go zauważył? Ja nie mogę go dostrzec,dym od granata całkowicie go zakrył. // spowolnienie wystarczy, nie dostał prosto w model, a skanem i to takim biednym, bo Apostoł miał koło 40hp b-
13.45 idealne wychylenie na bananie w CTka. // poszedł granat, wychylenie też nie było na model b- 

Rozpisane zostały 3 demka, gdzie tylko przy dwóch akcjach cokolwiek widać - zdecydowanie za mało na bana. 
@ Twixmaxjedyne co mogłabym Ci polecić, to trzymanie oka na niego, bo prędzej podaje sobie info niż posiada WH. 
W większości rozpisane czyste akcje, słabe dowody = UB. 

@ karm3l. czekałeś tyle, ponieważ większość z nas była na urlopie, do tego doszedł jeszcze Sylwester. Wystarczyło trochę cierpliwości, nie jestesmy robotami ;) 

• Lubię to! 4
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.