Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Damian
Staż na forum : 16 dni 
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum :  Z tego co powiedział mi kalkulator średnio na forum jestem 10,3h dziennie więc myślę że od 6 do 12 godzin 

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : jestem dyslektykiem ale staram panować się nad ortografią więc myślę że 8/10 
Dlaczego ty? :
 Dlaczego ja jestem osobą która jest jedną z najbardziej aktywnych osób na sieci i na serwerach, jestem osobą uczciwą, kreatywną, bezstronną, panującą nad swoimi emocjami i osobą która najpierw myśli a potem podejmuje działania bez pochopnych decyzji. Myślę, że jestem osobą wnoszącą dla sieci dużo pomocy, radości jestem osoba lubianą na forum która nie zależnie od sytuacji która jest pomiędzy mną, a drugim użytkownikiem stara się dogadywać oraz współpracować pomimo prywatnych urazów. Wiem że na forum mam dużo hejterów z racji tego że jestem osobą grzeczną, kulturalną, ale każdy może myśleć o mnie co chce ale nie zmienię się tylko dlatego, aby się komuś przypodobać nie które osoby obraziły się na mnie za to że są moimi znajomymi a mimo to daje im na nie w podaniu itp tak jak wspomniałem jestem bezstronny i znajomość kogoś nigdy nie oznacza w moim przypadku tego że będę za wszelką cenę stawał za nim. Mam nadzieję ze wybierzecie mnie za to jaki jestem czyli kulturalnym, sympatyczny, konsekwentnym,żądnym pomocy 17 letnim chłopcem który chce pomóc. Co jeszcze moze wpłynąć na waszą decyzję na silniku IPB czy MYBB pracuję od kilku lat i nie mam z nich problemów macie doczynienia z doświadczoną osobą która pełniła o wiele wyższą funkcję na innych sieciach niż moderator, dlatego obsługa Panelu moderatora nie jest da mnie czymś nowym i mam ją opanowaną nie mal do perfekcji (nikt nie jest idealny). 

Chciałbym przede wszystkim zapanować nad samowolką, nie rozwagą, łamaniem regulaminu przez użytkowników która w ostatnim czasie zaczęła się rozprzestzreniać. Chciałbym także pokazać innym jak ciężka i trudna jest praca moderatora, a takze odcisnąć piętno swoją pomocom i pracą na forum którą staram się wykonywać jak najlepiej każdego dnia. Chciałbym odciążyć także administracje sieci od ich ciagłych obowiązków każdy potrzebuje troszkę odpoczynku a ja będę w stanie go zapewnić chociazby po części. 
Znajomość IPB [0/10] : jest to panel moderatora więc 10/10 

P.S 

Czekam na wasze opinie ;) hejterzy 

EDIT: Havana odejdę dopiero jak sieć padnie czyli nigdy :D

Opublikowano

WIEEEELKIE TAK. Aktywny i pomocny użytkownik, miły i szybko łapie się z nim dobry kontakt.

+ doświadczenie

+ wiek

@edit - Moi 'koledzy' na dole się wypowiedzieli chociaż, że ich na sieci większości nie ma jak są. Tak śmiesznie trochę. :lol:

+ myślę, że jest z nami wystarczająco tyle aby dostać tą posadę. Skoro jest tu w dobrej wierze to można dać mu szansę, bo na razie nie zbiera się na to by 'odchodził'.

Opublikowano

Dobra, niby aktywny, pomocny ale czy posady moderatora nie powinna objąć osoba która jednak ma o wiele dłuższy staż na tej sieci?

Ładne podanie nie wystarczy, jesteś u nas ledwo 17 dni... Póki co na nie.

Opublikowano

Dobra, niby aktywny, pomocny ale czy posady moderatora nie powinna objąć osoba która jednak ma o wiele dłuższy staż na tej sieci?

Ładne podanie nie wystarczy, jesteś u nas ledwo 17 dni... Póki co na nie.

Hmmm, quzevsky wszystko ładnie opisał.

podanie bardzo ładne, twoja aktywność również, ale zgadzam się z tym, że osoba składająca podanie na moderatora powinna mieć znacznie większy staż na forum.

Jak na razie nie.

• Legenda
Opublikowano

Szczerze to nie wiem nawet czemu rekrutacja jest ON. Dajemy sobie radę i nie widzę z potrzeby aby rekrutacja była otwarta. 

Co do podania to jesteś jednak z nami za krótko, by powierzyć ci tak ważną funkcję. 

Opublikowano

Ja doceniam Twoje starania, poświęcenia, ambitność, zaangażowanie w życie forum. Powiem więcej, jestem pod ogromnym wrażeniem, bo starasz się aby było lepiej - lecz tak naprawdę nie było możliwości Cie poznać przez te dwa tygodnie.

Odczekaj jeszcze, na Ciebie przyjdzie jeszcze w przyszłości czas.

• Właściciel
Opublikowano

Nic z tego nie wyjdzie, przykro mi. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.