Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: kavosko
Imię: Miłosz
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/kavosko/145.239.16.89:27015/

Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem od kwietna tego roku na serwerze FFA z przerwą. Wcześniej byłem adminem na innej sieci.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 8/10

Czy byłeś/aś już adminem?: Oczywiście.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zmieszczę się między dobrą a wzorową aktywnością ;)

Dlaczego Ty?: Posiadam duże doświadczenie jeżeli chodzi o grę i jej mechanikę, można powiedzieć że kiedyś grałem pro. Grę na serwerze traktuje jako zabawę, szybko nawiązuje dobry kontakt  z ludźmi(przekonali się o tym admini na których pisałem skargę ;) ), jestem rozmowny,  otwarty, mam bardzo duży dystans do siebie, chętnie służę pomocą jeśli jestem w stanie pomóc. Jako admin na serwerze ffa nigdy nie pomyliłem się co do danego bana (raz pewien cheater dostał unbana od petrekta ale potem i tak dostał vaca ;) ). Jako admin dobrze i sumiennie wykonywałem swoje obowiązki. Jako admin staram się zachowywać dojrzale by dawać innym graczom przykład.

mikrofon?: Tak
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/kavosko/

SteamID: STEAM_0:1:109659667

Posiadasz konto prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Akceptujesz regulamin forum?: Tak

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?:  Tak

• Lubię to! 2
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Na Tak

+Wiek

+Doświadczenie 

+Chęć do pomocy 

Szogun jaki ty masz problem jakoś jak ja grałem zawsze na ffa to nic się nie działo z nim może problem jest z tobą i zwalasz na niego. 

A po 2 gram z nim już ok tygodnia i jest spoko. 

Po 3 napisałeś,, jako admin staram się zachować dojrzałe by dawać innym gracza przykład" czy tak jest no nie bardzo. 

Edytowane przez Qusenna
  • Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Na tak:

-milutki

-doświadczenie

-kochany

-sm

@ Szogunszanuję twoją krytykę w stosunku do @ kavoskoale przez wakację grałem z nim na om #1 jeszcze go nie znając i bardzo przyjemnie mi się z nim spędzało czas. Oczywiście może ma jakiś charakter ale to znaczy że będzie pewny w stosunku co robi a poza tym każdy robi czasem błędy. Patrząc na jego zdolności, gt , doświadczenie i poparcie innych adminów sądzę że się nadaje.  Z innej strony gdy chciałem być na om #1 adminem nie przyjęto mnie ze względu na moją urazę co do nie których z wcześniejszych serwerów a jak teraz widać jestem a adminem i się trzymam więc @ Szogunludzie się zmieniają ^^.

Edytowane przez kaktus
  • Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Oj @ kavosko jestem na NIE:

- jeśli jakiś admin mu nie odpowiada to odejdzie lub zacznie robić zamęt.

- "Jako admin staram się zachowywać dojrzale by dawać innym graczom przykład." Pokazałeś to właśnie na naszym serwerze gdzie jak były młodsze osoby to zaczynała się twoja pajacerka czyli zaczynałeś krzyczeć, leciały nie odpowiednie teksty typu "twoja mama", dalej nie mam zamiaru tego komentować.

- "Zmieszczę się między dobrą a wzorową aktywnością ;)" 

Od razu to obale gdyż u nas dopóki w środku lata nie dostałeś degrada to miałaś fajne godziny, a jak wróciłeś może raz na 3 tygodnie miałeś dobre godziny, a tak to powiedziałbym że średnio u Ciebie z nimi.

Powiem tak, że uważam również iż na pewno jest więcej osób, które są aktywniejsze i bardziej dojrzałe niżeli właśnie on. Może na początku sprawia wrażenie malutkiego i kochanego jak to ujeliście ale to się zmieni z czasem.

Pozdrawiam @ Szogun.

#Edit

@ kavosko żadne oszczerstwa tylko fakty, które widziałem ja, właściciele serwera oraz inni admini. Zauważ również że z nikim nie ma żadnego problemu u nas tylko z Tobą. Przypadek? Nie sądzę i o moją kulturę się nie martw bo potrafię ja zachować to, że czasami sobie pozwolę to jest sprawa drugo rzędna bo chyba twojej kultury sprzed degradacji nie muszę przypominać. A do moich podopiecznych mam jak na moje dobre podejście, a w sumie jak chcesz to sam ich się zapytaj.

@ Qusennamoje pierwsze pytanie to ile Ty grałeś na FFA? Tydzień może 2 maks więc się nie wypowiadaj o tym kiedy Ty u nas grałeś oraz nie mów że to że mną problem bo jakoś z innymi adminami mam bardzo dobry kontakt. Również dla Ciebie taka rada ode mnie, zanim coś napisze to zastanów się 2 razy co piszesz.

@ kaktus rozumiem i również szanuję twoja wypowiedź nie to co 2 panów wyżej co wymieniłem. Jedyne co mogę Ci powiedzieć,

że @ kavoskopo prostu wyrobił u nas sobie opinię jaką sobie wyrobił i kiedy przyjęliśmy to spowrotem też nam się zdawało, że się zmienił lecz okazało się, że nie oraz u nas już też za dużo tych błędów popełnił.

• Lubię to! 6
  • Zasłużony
Opublikowano

+ wiek

+ doświadczenie 

+przekonujące "Dlaczego Ty" 

+/- opinie na twój temat

- GT, aktywność jest ok, ale widać ją od 4 dni

- dojrzałość, nie umiesz w spokoju przyjąć na siebie krytyki

Jestem neutralny. 

@ kavoskosprawy serwera FFA to nie sprawy OM#3. Szogun przedstawił argumenty, na których podstawie wywnioskował, że jest na nie. To nie są żadne oszczerstwa, tylko jego opinia co do twojego podania. Ty, jako kandydat na admina powinieneś ją przyjąć na klatę, a nie rozwiązywać sprawy pomiędzy tobą, a opiekunem serwera FFA. Jeśli macie ze sobą pewny spór, warto byłoby go rozwiązać na pw, a nie wynosić na całe forum. 

• Lubię to! 4
Opublikowano

Dzień Dobry. Jestem na NIE.

[- player_time.php?nameb64=a2F2b3Nrbw==&hos - 5 dni w grudniu. To trochę mało. 

[- Jeśli były z tobą problemy na innym serwerze, a ty oceniasz znajomość SM na 8/10. Nie wydaję mi się, że: "Miałem wielokrotnie admina na różnych typach gry oraz pomagałem w tworzeniu serwera. Znam bardzo dobrze obsługę menu admina, znam wszystkie standardowe komendy, prawie nigdy się nie mylę w ocenie gracza. Wiem co mam od siebie wymagać jako administratora serwera;" - Wartość 8 w skali SM. 

[- "Rezygnuje z funkcji admina na serwerze ffa z oczywistych powodów, kto ma oczy oraz iq większe niż 20 to się domyśli.

Miło było poznać wiele fajnych osób z tej sieci. Pozdrawiam." - @ kavosko

Czy tak zachowuję się wzorowy admin? Podobno zrezygnowałeś z admina ponieważ przyjęli nowego admina. 

[- Skomentowałeś wypowiedź swojego dawnego opiekuna, bardzo nie kulturalnie. Nie mam pojęcia, po co w ogóle komentowałeś wypowiedź. Po czym @ cloudndał ci ostrzeżenie, to żeś to usunął. Nie odpowiedzialne zachowanie jak dla mnie. 

[- Dlaczego Ty?. - Każdy pisze tak samo, a i tak jest w praniu inaczej.

• Uwielbiam 3
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.