Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kiedyś już grałem na ten sieci, oj dawno temu i wracam po 4 latach i ja się pytam co się stało z serwerem ze Starymbf2? Rozumiem mógł upaść w końcu to 4 lata ale  Dlaczego nikt nie zrobił nowego? 😢 😢 Aj zawiodłem się :D Chyba muszę sam to zrobić 

• Zasłużony
Opublikowano

rozumiem, że chodzi o serwer cs 1.6? Serwery na tej platformie ciężko już rozkręcić, a strata pieniędzy aby utrzymywać pusty serwer to bez sens, także pewnie to był powód jego zamknięcia. 

• Zasłużony
Opublikowano
2 godziny temu, P_E_R_E_K napisał:

Ale klasyka nigdy nie umiera ja mam plan jak to zrobić tylko potrzebuje pomocnika bo sam nie ogarnę 

Klasyki umierają pierwsze. :D Pozostawiają po sobie tylko miłe wspomnienia lub niedosyt. XD

Po reaktywacji sieci, jak sam widzisz nikt się nie zdecydował na ten mod. Jeśli masz duzo pieniazkow na nic nie dające obecnie reklamy i chcesz probowac z 1.6 to powodzenia! HF! :D 

• Lubię to! 2
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.