Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Fajna sprawa, ale nie zawsze okazuje się, że z czasem jest wciąż tak super kolorowo. :D Z poznanych osób w ciągu 5 moich lat gry w samego cs'a, kontakt do dziś utrzymuję z garstką, którą mogę wymienić na palcach jednej ręki z czego jestem mega zadowolona. Plus internetu jest taki, że nie musimy się ograniczać, ale niektórzy z fantazją biegną za daleko do przodu, mówiąc o sobie, czy swoim życiu na co dzień w wielu bajkach. xD Ale.. znam też wiele par, które właśnie poznało się przez internet i żyją ze sobą latami. Na wielu sieciach można znaleźć związki, które swoje korzenie rozwijały na nie jednym sieciowym serwerze cs'a. 

Napisałam to trochę w cały świat, ale mam nadzieję, że da się odczytać i zrozumieć. xD

• Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Zależy - nie zaszkodzi się poznać. Czasami trafisz na osobę z charakterem nie dla ciebie, a czasami trafisz na taką osobę, z którą będziesz pisał dzień w dzień.

• Zasłużony
Opublikowano

Nowe znajomości są w życiu potrzebne te internetowe również. Trzeba jednak cały czas pamiętać, że istnieje też świat realny, w którym również można ludzi poznawać.

Zdarza się, że takie internetowe znajomości więcej uczą niż te z naszej codzienności.

Opublikowano

Wiadomo nowe znajomości super sprawa lecz trzeba naprawdę uważać w internecie w dzisiejszych czasach ;p

Opublikowano

Samo poznawanie ludzi poprzez internet nie jest czymś złym. Tu jest już wachlarz możliwości do opisania, zaczynając od zwykłych rozmów na czacie, poprzez zaangażowanie sie, które rodzi przyjaźń, po okno na świat dla osób, które nie mają możliwości wyjścia lub mieszkają tak daleko, od większej miejscowości, że tylko tak mogą poznać kogoś nowego. 

Druga strona medalu o której w mediach pełno :( Hate, molestowanie, handel ludźmi i inne.

Opublikowano

Zależy w jakim stopniu poznawanie, lecz uważam, że to ciekawa sprawa. Poznaje się kogoś i można go polubić bez względu na wygląd lecz na przykład za to mówi, mam tu na myśli ludzi z TS3, np taki @ NuwayxD 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.