Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:durus1109
Nick oskarżonego: P@blo
IP lub SID oskarżonego:STEAM_1:1:190064654

Data i czas zdarzenia: Po 18:00 16.12.2019
Przebieg sytuacji: Po 1 wbijam Se na serwa. P@blo do mnie, ze jestem konfidentem tak ni z gruchy ni z pietruchy. Pytam go o jakieś argumenty czy jakieś dowody na to. Jego odpowiedż to " Każdy wie, że nim jesteś". Po 2 Jako Administrator ma "dar" ( w jego przypadku to błąd powinien być) mutowania za brak kultury itp. To czy w chodzenie komus w słowo to Pokaz kultury? Upomina innych, a sam jej nawet nie przestrzega. 
Dowody: Zeznania świadków @ Palacz_xD Oraz inni gracze serwara.

Edit: Po króciutkiej rozmowie z @ DudnesWyszło, że nie ma czegoś takiego jak konfident tylko trzeba zgłaszać takie rzeczy, aby był porządek na serwerze. @ p@blo Teraz mozesz nazywać mnie konfidentem TYPIE

Edit2: O twoim zachowaniu an TS nie ma co mówić

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Moje zdanie wygląda tak, za bardzo poczuwa sie z rolą administratora, prowokacje, nadużywanie mikro.
ja do chłopa nic niemam ale bez przesady

• Lubię to! 2
Opublikowano

Skarga jak najbardziej na miejscu, sam wyzywa, nawet od tego "konfidenta" i mówi że to nie jest obraza, ja sam nie chcialbym zeby ktos mnie tak nazywał, do tego cały czas podpuszczał i prowokował innych graczy serwera

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Po 1 sprawa wygląda tak ze @ Duruspowidział ze ma cos do administracji to kulturalnie spytałem sie co ma do administracji serwera potem ponownie spytałem sie co ma do administracji kolejny raz nie odpowidział i zaczał sie spinać nie pamiętam dokładnie o co ale zaczeła sie kłotnia do której dołączył diegle majster i ja owszem powiedziałem ze jest konfidentem ale w żaden inny sposób go nie obraziłem słyszeli to @ sebek18i @ Junior którzy to potwierdzą  Po 2 wszystkie muty i gagi i bany są uzasadnione i opiekun może sprawdzić na demku ze bez powodu nikt nie dostał Po gdy admin nie może się wypowiedzieć gdy inni krzyczą a inni uważają to za brak kultury to wybacz @ Durusale ty tej kultury w jakiś popisowy sposób nie pokazałeś i nazwanie cię konfidentem nie jest wyzywiskiem jeden z graczy też ci o tym powiedział nic więcej nie mam do powiedzenia 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Nazwanie kogoś "konfidentem" nie jest obrazą, lecz chciałbym, abyś @ p@blozachował takie zdanie o graczach dla siebie.

Ode mnie oskarżony otrzymuje ostrzeżenie słowne, mam nadzieję, że do podobnych sytuacji więcej nie dojdzie.

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

skargazaakceptowana.png.3324d016427f104c9b141250b8dfb473.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.