Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Vito

Nick admina banującego:Break.TM

Data/Mapa:De_dust2_snow 15.12.2019 23.34

IP/SteamID:STEAM_0:1:161113434

Serwer (mod):OnlyDD2                             

Opis sytuacji:Graliśmy z tego co pamiętam 3 na 3. Stałem na "Romanie" po czym dwóch przeciwników ,wyskakuje mi na gali. Z wielkim trudem, udaję mi się zabić ich dwóch, poprzez lekkie obicie w ciało i na koniec strzał w głowę. Ostatnim graczem drużyny przeciwnej był Moon. Słyszałem jego kroki, a raczej może jak skaczę , na ct .Gracz mojej drużyny dostał head shota z awp ,po czym wskoczyłem na mur przed ct i strzeliłem mu heda. Więcej nie ma co wyjaśniać ,chyba że admin jeszcze wcześniej mnie obserwował :)

Wycinek z konsoli:Przepraszam, niestety od razu po banie wyszedłem z gry :C

Napewno słyszałem kroki na ct , tutaj mnie kolego nie wkręcaj ze niby lecial na shifcie. Do tego chodził tam prawie co runde. Pierwsza rudna na pistolety tak samo. Lecial z gali na ct i tak w kółko...

Edit: Nie wykluczajmy tez opcji ze mogłem słyszeć kroki swojego kolegi z drużyny , a jak mowilem wczesniej @ moon..biegal na ct jeszcze w pierwszej rundzie .\

Edit: Obejrzałem demko , w rundzie ktorej dostalem bana widac i slychac krok @ moon.. dokładnie i wyrażnie jak na ct jest

Edit:Dwa razy obejrzałem demko tym razem ostatnia akcje w zwolnionym tempie i przecież dokladnie slychac dwa korki @ moon..na ct.

@ Gosia ?!@ Power of Shadow@ clixxu.sami zobaczcie 

a co do akcji na gali normalne strzaly po ciele a nastepnie w głowe ,demko troche jak widac z lagowane ..

• Haha 2
Opublikowano

Kolego tylko że w tej akcji co pisałeś kolega @ moon.. się skradał na Shift od b, my go specjalnie prowadziliśmy, a kroki zrobił twój przyjaciel z drużyny hmm, więce skąd wiedziałeś ze na respie ct jest właśnie przeciwnik bo przed strzałem dałeś właśnie o tym info.

2 demka są kręcone przezemnie, rozpisane zostaną zaniedługo.

@ Power of Shadow @ Gosia ?! @ clixxu.

Rozpisane pod kątem silentAim+triggera

3:50-4.20 Co się stało że tak trzęsie?
5:12-5:16- Dziwny ruch celownika.
6:40-6:53- Celownik przeskakuje z modela na model, przy czym robi cofkie oraz tak jakby sie zataczał.
8:03-do końca bo bana dostał- Ladnie przeskoczyl celownik z pkt a na jego głowe. - słychać tylko i wyłącznie strzał oddany z awp przez @ moon.., a tak to twoej kroki i kolegi z drużyny, więc skąd wiedziałeś że jest na respie ct? Skoro info podałeś przed strzałem z awp.

Mimo kręcenia demek, coś poszło nie tak i mają zwichy całkowite, dlatego rozpisałem demko z hltv.

https://www100.zippyshare.com/v/AYDxn2bT/file.html

PS. Jeżeli to nie wystarczy rozpisze demko z całej poprzedniej mapki, gdzie ma dużo ciekawych akcji nawet i z ukrywaniem wh ;D

Aaa no i skoro @ Pikachuuu potrafili wywnioskować że odpalony to tutaj nie powinno być problemów że demko hltv.

Demko było sprawdzane od normalnej prędkości i zmniejszane te same akcje na 1/2 i na 1/4 i znów ostatni raz na normalną prędkość czyli każda akcja sprawdzona po 3 razy. 

Mogę się mylić ale coś wydaje mi się że spalony kolego @ De LanG:)

• Lubię to! 2
  • Haha 2
Opublikowano

Byłem w oknie na b i się skradałem na resp ct na szifcie, odrazu dostałem info na  adminowskim komunikatorze od @ BreaK.TM, że już wiesz gdzie jestem podałeś info drugiemu, mimo, że mnie nie słyszałeś, zresztą break poda demka to się wypowiecie, bo aktualnie bez jakichkolwiek dowodów nie ma co sie tłumaczyć.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.