Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość Little.

Pomniejszenie ograniczeń/Dodatkowe informacje.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Co do możliwości przyjmowania serwerów to na start odpada, nie potrzebujemy serwerów nowych mord z serwerami którzy by chcieli nie wiadomo jakie wymagania na forum itp.
 A zresztą mamy dużo serwerów i nie trzeba nam nowych.

Co do wymagań ja bym ich jeszcze zwiększył, ale dobrze jest opiekun to opiekun on ma tylko i wyłącznie zajmować się adminami, pilnować ich i zdawać raporty miesięcznie.

Opublikowano

Pomysł ciekawy, ale trzeba byłoby mieć zaufanie do danej osoby żeby dać jej Opiekuna serwera. Jestem za propozycją, sama opieka nad Adminami i zdawanie raportów to dla opiekuna  żaden wysiłek. Jeszcze raz mówiąc jestem na tak przynajmniej na okres próbny zobaczyć jak to by wyglądało.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dział jest i zostanie dla podań opiekunów, żeby każdy mógł przejrzeć historię kto awansował, kto próbował. Przyjmowaniem podań zajmuje się Administracja i spokojnie dajemy radę, choć z czasem damy ten przywilej opiekunom. Nigdy nie przyjmowaliśmy serwerów i nie będziemy, prowadzimy wszystko indywidualnie. Wyobrażasz sobie dojście z serwerem? mielibyśmy około 30 serwerów bo miałem tyle propozycji a nawet więcej z czego połowa zapewne odeszłaby od nas po rozwinięciu serwera tak jest zazwyczaj. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: so close

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.