Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Coś Ci zaznaczę dajecie sobie info na tsie i to widać gołym okiem. 

Wszystkie akcje prowadzą do tego że dajecie sobie info oglądaliśmy was z @ Henbleidd od kilku miesięcy także w końcu poleciał perm.

Oglądało kiedyś was jeszcze kilkunastu adminów i mówili to samo że gracie z infem na tsie 

Jeden w jednej drużynie i drugi w drugiej i magicznie po 90+ fragów robicie.

A jak jednego nie ma to ledwie po 20 fragów i co teraz?

Tłumacz się. 

@ NeQ. @ Erwin @ BinaR 

Osoby które potwierdzą moje słowa są @ Pawciu_KING  @ PUTA @ Henbleidd

@ clixxu.

mtd.png

chinese.png

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Znamy się z kolegą i chcieliśmy sobie pograć w csa bo dawno żeśmy nie grali. Nie podajemy sobie infa. Powiedz mi adminie, w którym miejscu sobie rzekomo podpowiadamy, to Ci wyjaśnie

jak to wyglądało z mojej pespektywy.

• Haha 1
Opublikowano

A więc pora i na mnie, czyli tego złego co złą sławą go zwą.. 

Zacznijmy od aphelium, którym jest wasze dawanie informacji i granie w dwóch innych zespołach. Podejrzenie jest od dłuższego czasu, potem był spokój z waszą nieobecnością. Po waszym powrocie na serwer dostałem na starcie informacje z podejrzeniem. Naszym celem była obserwacja co zostało przedstawione na naszej konwersacji i nadszedł czas gdy doszliśmy do heroikomicznego werdyktu jakim jest ban dla was. Czemu heroikomiczny? Bo jest zarazem śmieszny, jak i poważny co skutkuje banem. 

Teraz pewnie ze smutkiem oraz łzami w oczach będziecie musieli opuścić ten zacny serwerek.. No i w tym momencie wyciągam do was rękę, bez kary nie będzie poprawy i ban zostaje.. Ale, ale w tym momencie reszta mnie znienawidzi- ban zostaje zmieniony na okres 7 dni.. Niech to będzie dla was nauczka. Natomiast pamiętajcie jedno- potem nadal będziecie obserwowani i przy następnej okazji ban już będzie permanentny (jeśli nie poprawcie swojej sytuacji). 

Mam nadzieję, że te słowa jak i decyzje weźmiecie na klate, zaczniecie przemyślać swoje decyzje i to jak kłamstwo i oszustwo ma krótkie nogi. 

W tym momencie temat uważam za zakończony, dzięki administracjo za postawę i złapanie tych jakże złych graczy dla naszego serwera. Egzamin zdany na piąteczke. 

• Lubię to! 5
  • Haha 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.