Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Dzix

Nick admina banującego: xSmmK

Data/Mapa: 11.12.2019/ Mirage godzina ok 16 45

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198237247038/

Serwer (mod): Only mirage #2                               

Opis sytuacji: Dostałem bana za wh z niewiadomych mi przyczyn ani dowodów. Gram w ta gre 5 lat mam prawie 10 lvl na faceicie na serwie gram czysto 4fun. Kompletnie nie rozumiem jak mogłem dostać bana za wh, którego nie posiadam. Nwm gram na tym serwie pare dobrych miesięcy i nigdy grajac lepiej czy gorzej nikt nic do mnie nie miał ale widzę że kogoś strasznie musiało zaboleć, że ktoś jest lepszy w grze komputerowej. Proszę o dokładne przeanalizowanie tego bana, na wszystkie pytania chętnie odpowiem i czekam na unbana

Link do bana:  http://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:138490655&advType=steamid&Submit

Opublikowano

@ rqkuuu Wiesz co robić, dzięki wielkie za pomoc. Napewno spłace swój dług, nawet jeśli się nie uda Tobie. Znajde czas i rozpisze mu inne demka.

• Lubię to! 2
Opublikowano
4 godziny temu, clixxu. napisał:

Fajnie słyszeć te słowa od osoby tak długo w tym siedzącej nie mając sobię nic do zarzucenia. Czekam cierpliwie na werdykt i czas jak spowrotem wejde na serwer i zagram przeciwko tOBIE.

Pozdrawiam cieplutko

Opublikowano (edytowane)

po obejrzeniu demka poproszonego przez@ xSmmK nie dowidziałem się żadnych cheatow :D

Pozdrawiam 

@ clixxu.

Edytowane przez rqkuuu
  • Haha 1
Opublikowano

Co mam teraz robić? To moja pierwsza taka sytuacja gdy dostaję bana i piszę odwołanie. Mam do kogoś teraz napisać? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.