Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim, dawno nie było mnie w tym dziale więc dzisiaj postanowiłem, że się tu udzielę.

Głównym zamysłem tej propozycji jest fakt przyznania pewnej ilości kredytów dla najaktywniejszego administratora arenki w tygodniu, chodzi oczywiście o godziny.

Pomijając pochwały o raz vipa za +10h, proponuję by jeden bądź jedna z nas dostawała pod koniec tygodnia np. 1500 kredytów albo inną ilość którą @ IMean uzna za słuszną.

Moim zdaniem byłby to ciekawy dodatek/wynagrodzenia dla admina, który rzeczywiście się stara i spędza na serwerze dużo więcej czasu tygodniowo niż musi.

Ostatnią kwestią będzie sprawa, że kredyty byłyby przyznawane dla najaktywniejszej osoby, lecz mimo tego ten admin musiałby zrobić minimum 8h w danym tygodniu.

Chodzi mianowicie o wyeliminowanie takiej sytuacji gdy osoba ma ledwo co powyżej 5h i dostaje nagrodę. W takim wypadku osoby od 480min w tygodniu kwalifikują się do ubiegania się o dodatkowe kredyty za stanie na straży porządku i ładu arenki.

To wszystko z mojej strony, Dajcie znać co sądzicie o tym pomyśle! 

@ DudnesImean ostatnio wprowadził zmianę i w nagrodę tylko VIP, bez możliwości wzięcia kredytów ze względu na niską wybieralność drugiej opcji. 

• Lubię to! 7
  • Właściciel
Opublikowano

@ IMeanz tego co wiem daje wybór, nagroda w postaci vipa bądź x ilość kredytów na serwer. Możemy nieco to zmienić i wprowadzić jakąś zasadę, że załóżmy od 12h czy 15h każda osoba dostaje 1500 kredytów? :default_happy: .. aa VIP wiadomo swoją drogą dodatkowo 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Każdy admin, który wyrobi ponad 800 minut (13h 20min) w ciągu tygodnia do vipa otrzymuje +1500 kredytów na serwerze ;).

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
  • 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.