Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zaproponować nowe rzeczy,dodatki,pluginy ?

1. Chciałbym zaproponować aby VIP / SVIP posiadał :

- + 20% DMG więcej z każdej broni ( pięści też się zaliczają ). ( Tylko dla TT ) ( Tylko Vip )

- + 35% DMG więcej z każdej broni ( pięści też się zaliczają ). ( Tylko dla TT ) ( Tylko SVIP )

- + 1 szlugę więcej za zabójstwo. ( VIP + SVIP )

- Każdy SVIP mógłby mieć opcję wyboru w menu broni ,, Złote M4A1,, ( z niej +20 DMG )

2. Prosił bym również o zrobienie sklepu dla vipa. ( /sklepvip ) Co można było by tam kupić ?.

- Niewidzialność na 10 sek.

- Nieśmiertelność na 10 sek.

- Przenikanie przez ściany na 5 sek.

- Broń Glock - Losowało by od 5 do 10 naboi

- Broń Deagle - Losowało by od 2 do 5 naboi

- Broń USP - Losowało by od 4 do 8 naboi

- Tarcza swata 

- Śrubokręt - + 15 DMG

- Klucz do cel.

- Strój CT na 60 sek.

- FreeDay dla gracza ( gracza, który kupił )

- Granat Zamrażający na 5 sek.

- Paczka Granatnika ( 1 HE, 2 FB, 1 smoke ) i jeżeli była by taka możliwość to lepszym rozwiązaniem było by ( np. 4 HE ) za miast tych ( 1 HE, 2 FB, 1 smoke )

3. Z racji z tego, że każdy zadaje mało dmg CT ( jest to dosyć realistyczny dodatek ) chciałbym zaproponować dodanie takiego pluginu ( chyba ), który daje to że : Podczas walki z CT oraz box'u z TT każdy otrzymany cios powoduje to że nasz ekran się obraca,przekręca,przechyla. 

Wydaje mi się to na tyle, piszcie co o tym myślicie.

Dziękuję.

Opublikowano

Wszystko jest okej. Tylko te złote m4 i 20dmg to dla mnie bez sens. Ciężko będzie przeprowadzić bunt, bo takie dmg to za duże. Sklep spoko :)

Opublikowano

1. hahahaha, chyba ktoś cie cegłą w łeb walnol....

2. Bezsensowna twoja propozycja, w 10sek to ja mogę 2razy uciec ! Zrobię sklep dla vipow jeżeli chcecie, ale nie teraz i to ja sam to przemyślę i zrobię bo twoje propozycje są bezsensowne....

3. A to jak ktoś ci w rl w ryja da to ci się w głowie przekręca o 360* ? Ciekawy pomysł ale co do realizmu to trochę daleko :|

Opublikowano

1. hahahaha, chyba ktoś cie cegłą w łeb walnol....

2. Bezsensowna twoja propozycja, w 10sek to ja mogę 2razy uciec ! Zrobię sklep dla vipow jeżeli chcecie, ale nie teraz i to ja sam to przemyślę i zrobię bo twoje propozycje są bezsensowne....

3. A to jak ktoś ci w rl w ryja da to ci się w głowie przekręca o 360* ? Ciekawy pomysł ale co do realizmu to trochę daleko :|

Drogi Play'u.

1. Cegłą w łeb mnie nie walną, to jest tylko propozycja i wszystko można zmieniać.

2. Uwierz mi że 10 sek jest to trochę ponad normę, ale wszystko można zmienić np. 6 - 8 sek.

3.Nie chodzi mi oto aby mój ,, ryj ,, przekręcił się o 360* - Podam ci na PW nazwę serwera i sobie sprawdź jak to wygląda, To jest tylko propozycja.

• Właściciel
Opublikowano

Po pierwsze propozycja nie powinna zawierać twojego nicku bo propozycje dotyczą chyba JB a nie Tomka no nie?

Po drugie nie widzę sensu zmian, gdyż aktualnie wszystko odpowiada. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Oddalone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.