Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymagania:

- STEAM z grą CS 1.6

- Podanie mogą składać osoby, które ukończyły 16 lat 

- Obowiązkowe przejście mutacji 

- Mile widziane doświadczenie 

- Obowiązkowa składka, która zostanie przeznaczona na reklamy 

- Spędzone 15 godzin na serwerze 

- Obowiązkowy czas na serwerze, który musi wyrobić admin to 7 godzin w ciągu tygodnia 

Nick, na którym grasz: DAv

Link do Twojego GT (gametracker): https://www.gametracker.com/player/DAv/145.239.20.86:27125/

Znajomość AMX (1/10): Chyba nie potrafię określić znajomości AMX w skali. Potrafię posługiwać się amxmodmenu, lecz bez tego także potrafię np. dać kicka czy bana za pomocą konsoli. Myślę, że znam AMX w stopniu, w którym powinien je znać admin.

Ile masz lat: Mam 17 lat, w styczniu 18.

Steam ID: https://steamcommunity.com/id/xDAvv/

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Myślę, że 7-10 godzin będzie wyrobione bez większego problemu.

Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu?: Nie, nie byłem.

Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł): Akceptuję lecz mogę ją opłacać poprzez przelew, przez SMS niestety nie dam rady.

Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania): Czy powinienem zostać  adminem to decyzja głównie należy do właścicieli i graczy serwera, lecz ubiegam się o to stanowisko aby wesprzeć adminów, którzy często lekko nie mają. Gram zazwyczaj w godzinach popołudniowych, gdzie nie ma w tym czasie zbyt wielu adminów. Byłem już kilka razy adminem na innych sieciach więc raczej wiem jak oceniać innych oraz jak powinienem się zachowywać. Jestem raczej spokojną i według własnej opinii dość "luźną" osobą, która nie obrazi się po jednym przezwisku (nie mylić z wyzwiskami) lecz także znam umiar i nie pozwolę sobie na obrażanie mnie czy innych osób.

@ moon..nie napisałem, że w tym czasie kiedy ja gram nie ma adminów tylko „nie ma w tym czasie zbyt wielu adminów". Wiem, że niektórzy są bo ich widuje, lecz nie zawsze jest admin, bo większość ograniczają obowiązki, według mnie to normalna sprawa, ja tylko opisałem swój punkt widzenia, trochę niekompletny, postaram się to poprawić.

Opublikowano
Cytat

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Myślę, że 7-10 godzin będzie wyrobione bez większego problemu.

Obecnie to masz po 30minut na serwerze, a gdzie tam 7godzin? Norma u nas to 420minut na tydzień. 

Ogólnie ładne podanie, na serwerze nie ma z Tobą problemów, pomagasz zgłaszając graczy na u@ co mnie cieszy. 

Myślę że możemy dać szansę.

+Steam

+Ogarnięty
-GT

Pozdrawiam.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Widzę cię na serwerze od może tygodnia, mówisz, że nie ma adminów w czasie kiedy ty grasz, ja siedzę na serwie czasami od rana do wieczora może to wiele osób potwierdzić i jest porządek, mamy już trochę adminów, ale to nie ode mnie zależy czy potrzebna nam kolejna ręka do pomocy, jak już mówiłem grasz od kilku dni nie spełniasz normy 420minut tygodniowo, pograj trochę, daj się poznać graczom i adminom bo ja cię nie kojarzę tylko czasami cię widzę jak grasz, posiedź też trochę na forum bo widzę konto pod podanie.

+Steam

+Składka

-Gt 

-Konto na forum pod podanie

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na serwerze siedzę od dłuższego czasu dosyć sporo i rzadko Cię widywałem.

Neutral

+Steam

+Ogarnięty, nie było z Tobą problemów na serwerze

+Doświadczenie

+składka

-gt

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem za okresem próbnym. 

Widzę, że z dnia na dzień GT się poprawia, jeśli utrzymasz czas spędzony na serwerze. Liczą się intencje i zawziętość. 

Byłeś adminem, więc doświadczenie, zweryfikuje się po zaakceptowaniu podania. 

Uważam, że powinieneś trochę z nami dłużej pograć, na serwerze nie miałam

jeszcze do tej pory okazji Cię spotkać, tym samym zbudujesz zaufanie do siebie. 

Steam, na plus. 

Opublikowano

Dam ci szansę OP 

- GT bym powiedział że kuleje musisz narobić

- Konto na forum to nie tylko pod podanie  

Odezwij się do mnie na steam lub do @ Gosia ?!

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Proszę o kontakt na Steam , w celu dokończenia rekrutacji. 

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.