Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Cześć,

Mam pewną propozycję do naszego kochanego serwera. Tak jak w temacie chodzi o prefix dla Admina (taki jak ma VIP przed nickiem). Po co? Już wyjaśniam.

Miedzy innymi chodzi o to, aby nowi gracze mogli rozpoznać takowego Admina wchodzącego na serwer (pojawiało by sie powitanie jak w przypadku VIP'a lecz oczywiście z Admin'em). Zapewniłoby to Adminowi pewne wyróżnianie się na chacie tekstowym oraz w miarę możliwości na chacie głosowym. Wprowadzenie prefixu dla Administratora zmniejszyłoby szansę na podszywanie się i na szybkie sprawdzenie kto z  Administracji jest  obecnie aktywny. Zdaję sobie sprawę z tego, że jest to dodatkowy plugin, ale wydaje mi się, że jest warty wgrania.

@ IMean jeżeli cię to zaciekawiło jestem na pv :)

Buziaczki, papatki

• Przykro mi 1
Opublikowano

A cziter miałby jak na widoku, że jest admin i potem wejdzie poczitować, jak go nie będzie?

A po drugie, po co gracz ma poznawać admina? Kto gra dłużej i tak wie, kto ma admina. Kto śledzi forum, to też wie. Kto nie wie, ten napisze na u@, a jak nie będzie reakcji to zgłosi czitera (dział zgłoś czitera, czatbox czy sprawdzi sobie w legendzie, w stopce forum), który dostanie bana i tyle.

Sprawdzać kto jest, można w GT, statusie serwera w zakładce "serwery społeczności" cs'a.

Absolutnie przeciw. Takie coś już było grane i nie zdało egzaminu. :>

• Lubię to! 5
  • Legenda
Opublikowano

Wybacz ale jestem na NIE

Prefix na chacie jest bezsensu w tym momencie zapytasz dlaczego? Otóż już Ci odpowiadam. Nowy gracz, który wchodzi na serwer widzi, że jest admin to nie czituje.

Wiele serwerów zrezygnowało właśnie z tego, żeby gracz, który łamie regulamin szybko został ukarany bez świadomości od jakiego administratora otrzymał kare bo jak widzi, że na serwerze nie ma administratora to robi co chce a jak będzie widział, że jest osoba z prefixem *ADMIN* przed nickiem na chacie to będzie czekał aż ten wyjdzie.

Jak dla mnie jedyne zastosowanie jakie miałby takowy prefix to tylko i wyłącznie szpan przed znajomymi nic więcej.

PS: @ Bulbo rozumiem Cię chciałeś dobrze dla serwera :)

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jak już wyżej chłopaki pisali, takie coś już było i nie zdało egzaminu.  Gracz, który cheatuje i nie chce zostać zbanowany wyłączy haxy, jak zobaczy admina. Ale plusik za chęci ^^

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.