Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale mam taką propozycje, aby wprowadzić do regulaminu zakaz rushowania przed upływem 15s. Zdarzyła się dzisiaj taka sytuacja na longu, że po 5 sekundach drużyna przeciwna była na moim respie i tak co rundę, lepiej czegoś takiego uniknąć, bo nic nie można zrobić. 

Opublikowano

No można takie coś wprowadzić lub można zrobić barierę raszu :)

Bezsens :wacko:

odnosząc się do tematu, to z jednej strony to codmod a z drugiej to dobry pomysł.

Opublikowano

Jestem na NIE!! Jest to COD MOD i każdy może raszować . Grając w ct maiłbym odliczać czas kiedy mogę się ruszyć bezsens .

Opublikowano

Z jednej strony to jest COŚ MOD i trzeba się z tym liczyć.

Ale grałem na cod modzie na którym była blokada/zakaz rashu i jakoś to wyglądało

Opublikowano

Witam, jestem  na NIE, to jednak jest COD MOD, lecz z drugiej strony to jest wkurzające ale bariera rashu to przesada.

Chodzi mi tylko o to, żeby rash był dozwolony CHOCIAŻ po 10 sekundach. Dajmy na to jest taki dd2 long, i nic nie zdążysz zrobić, bo drużyna przeciwna jest już na twoim respie.

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

RASH dostępny po pływie 15 sec od rozpoczęcia rundy.

RASH - 5 MIN BAN LUB KICK

Za chwilę dodam wpis do regulaminu serwera.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.