Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry! Z tej strony Marcin, lat 27 w świecie csa znany jako "yolo" (dla niektórych "jolanta" :crz:) staż w  csa około 14 lat, oczywiście jest to moja ulubiona gierka, czas nad nią spędzony jest naprawdę duży, (4.5k godzin w CS 1.6 i aktualnie w CSGO jest 4k godzin) kiedyś za "dzieciaka" wakacje, więcej czasu, mniej obowiązków, grało się naprawdę dużo, teraz wiadomka praca, inne sprawy prywatne etc. Czasu trochę mniej niż kiedyś, ale dalej bardzo aktywny gracz ^^ inne ulubione tytuły to: Battlefield 3 i 4 (nick KotekWymiotek :cry: może jakaś osóbka kojarzy ^^) World of Tanks, no i tak, ten "Fortnite" którego większość ostatnio hejtuje, ja jednak dodaje ją do ulubionych ponieważ lubię dynamiczne strzelanki w których można popisać się refleksem, nie tylko w strzelaniu, ale również w budowaniu/edytowaniu jak tam ^^  Z charakteru? Hmm, może tak w skrócie, uparty śmieszek :crz: spotkać mnie można na "fajf mapsie" tyle ode mnie i do zobaczenia na serverq pjona! 

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
9 minut temu, LadyAnna napisał:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Kitunia w końcu, dzień dobry <3 żeś się rozpisał, było podać jeszcze numer buta :P

Wystarczy, że Ty znasz, reszta nie musi :cry:

• Lubię to! 1
Opublikowano
5 minut temu, NeQ. napisał:

Najlepszy serwer wybrałeś! :cry:

Cześć :hi:

Nie wybrał!!!! Ja wybrałam za niego :D

aaaaaaaaaaa, znowu zapomniałam..nie bijcie !

• Uwielbiam 2
Opublikowano
21 godzin temu, Awika. napisał:

Helouu! c:

Ja bym chciała znać numer buta:((

Nie mogę, sekrett :cry:

Proszę nie smutać bo i ja będę :(

• Przykro mi 1
  • 2 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.