Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:disco1marek

Nick admina banującego:nie wiem bo mi nie wyświetliło

Data/Mapa:20.11.2019 Dust

IP/SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198994095054/

Serwer (mod):  5MAPS                             

Opis sytuacji:Gram sobie z kolegą na serwie zabijam gościa z shorta ładnym flikiem widzę że bomba leży na longu idę po nią ale spodziewałem się typa za rogiem więc szedłem wcelowany on mnie zabił i nagle dostałem bana. Bana dostałem podobno za wh tak mi kolega powiedział z którym grałem.

Wycinek z konsoli: Nie mam bo od razu rage quitowałem

Chodzi o cs go pomyliłem zakładki jak coś.

Opublikowano

Sprawdzałam razem z @ Damianciu tego gracza, według mnie posiłkował się wh

Nawet jeżeli twierdzisz, że nie miałeś wh, to miałeś doskonałe info, obstawiam, że z tsa od kolegi za co przypominam również jest ban

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie, co prawda nie w mojej roli jest rozpisywac demko, ba, nawet prawdopodobnie nie pownienem sie tu wypowiadac, lecz wydaje mi sie, ze moja opinia moze byc mała wskazowka. Uwazam rowniez, ze opinia @ LadyAnna oraz @ Damianciujest bledna. Bardzo nie lubie, jak niewinna osoba jest posądzana o coś, czego nie zrobila. Oto moja rozpiska demka, mysle ze bardzo dokladna i obiektywna jak to tylko mozliwe:

3.37 wychyla z granatem, bo nikt nie jest na niego stricte wychylony, mozna uznac za troszke podejrzane w mojej opinii

3.50 normalny kill

5.31 normalne kille, podchodzą pod celownik

5.50 normalna akcja

6.20 strzały mogą wydawać się podejrzane, ale to mogło być po prostu szczęśliwe wcelowanie, tam jest przestrzeń między drzwiami, w której często znajduje się ct, który pickuje

6.59 lucky scan, tyle wg mnie reszta normalne kille

8.21 dziwne wychylenie z tym granatem, bardzo niestandardowe

8.38 normalny kill, damianciu okazał się wolniejszy

8.50 Trochę specyficzny sposób wychylania na mida, nie obawia sie że ktoś wychyli z bliska , Od razu wcelowuje sie na dalek. Ale kill na lady Anna całkiem normalny wg mnie, stała w dość latwej pozycji do pre fire, takze akcja calkiem normalna

9.03 z tego co mi się wydaje, to zauważył kawałek nogi na scope, Flick w głowę, po prostu dobry strzał z nutką szczęścia

9.15 słyszy strzały, normalna akcja 

9.18 Filon w kiepskiej dyspozycji w tej rundzie nie trafia łatwego kilka, a marek popisuje się dobrym refleksem i zabija oponenta, normalny kilka

10.46 Flick na słuch, normalna akcja

11.07 słyszy blaggiego i bardzo ładnym strzałem utylizuje oponenta, takze normalna akcja

11.20 tutaj widzimy, że gracz, w porównaniu do mnie sprawdza wszystkie miejscówki, wzorowe zachowanie

Gracz ma wg mnie sredni movement co moze byc powodem czesto dziwnych decyzji, jezeli chodzi o rzucanie granatow (czyt. wychylanie sie  z nim w ręku), strzela dosc dobrze, mysle ze decyzja o zbanowaniu tego gracza zostala podjęta pochopnie. Mysle ze glownym motywem sprawdzania gracza byl fakt, ze wygral on pojedynek bezposredni z Panem Damianem jak i Lady Anna, dlatego pod wplywem emocji i nie do końca obiektywnie postanowili zbanowac gracza.

Oczywiscie zawsze jest szansa, ze gracz moze czitowac, lecz jako administratorzy, z tego co wiem, powinniscie brac pod uwage czynnik jakim jest domniemanie niewinnosci i nie patrzec na gracza z góry jak na odpała. 

Pozdrawiam i dalej czekam na UB dla mnie.

• Haha 6
  • Inwestor
Opublikowano

Generalnie całą grę do bana patrzysz przez ściany! Widać to po twoim ruchu celownika.
5:00 - dziwna akcja na midzie
5:25 - WH 
6:16 - AWP MID 
6:59 - Dziwne
8:30 - Aimbot zabijając mnie ;) - Celownik Ci drga jak no.... polecam sobie ustawić mniejszy % :cryingg: Nie chce mi się już więcej rozpisywać bo szkoda mojego czasu na czity. Już nie jeden tak grał i wiesz jak skończył? Banem na zawsze bez możliwości UB.

@ clixxu.

@ Oathkomentarze zostaw dla siebie. 

@ IMean zapomniałem że wcześniej napisałem :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.