Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: -=byku=-

Imię: Piotr

Staż na serwerze: 3 tygodnie  no może miesiąc.

Doświadczenie: Bardzo duże  :)

Znajomość AMX [0/8]: 6

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tutaj nie , ale inne sieci owszem za każdym razem po czasie jak mnie poznali

Dlaczego Ty?: Już piszę. Jestem, miłą i sympatyczną osobą, przede wszystkim kulturalną nie robiącą problemów ani "zadym".. Jak widzę czitera natychmiast zgłaszam na u@ (potwierdzą to admini co grają ze mna na dd2) i powtórzę się , teraz już do tej pory serio jest 2 od banowanych na kilkadziesiąt zgłoszonych przeze mnie graczy, to chyba robi jakieś doświadczenie i rozpoznanie czitera od skill'a.. Strasznie dużo czasu spędzam na serwerze codziennie po parę godzin jak czas na to pozwala, dzisiaj grając godzinę nie było żadnego admina a grało na serwie 4-5 typów co byli odpalenie i nagle gracze za czeli wychodzić pisząc "nie będę grał z cziterkiem, siema" tak traci się graczy o takiej godzinie mało na serwie, szkoda.. Ale można też temu zapobiec, jak pisałem spędzam dużo czasu więc bym to ogarnął. Godziny tzn dni na forum są do ogarnięcia jedyne wymaganie które nie mam spełnione, aczkolwiek admin to jak sama nazwa mówi, od serwera, tam się liczy czas  i czy siedzi na tym serwie, proszę o danie mi szansy a zmniejszy się na serwerze graczy o wspomagaczach.  

Kontakt: STEAM: -=byku=-

STEAM: STEAM_0:1:40016346

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

http://www.gametracker.com/player/-%3Dbyku%3D-/80.72.33.50:27190/

Opublikowano

przede wszystkim kulturalną nie robiącą problemów ani "zadym"

Play | Katujemy.eu: napisales ze kulturalny jestes
Play | Katujemy.eu: xd
-=byku=-: no bo jestem xD
Play | Katujemy.eu: hahah
Play | Katujemy.eu: co to ma znaczyc ?
Play | Katujemy.eu: -=byku=-: hahahaha debil xD
-=byku=-: wiesz jaki an serwie ejstema to ze czasem tu sb popiszemy to dla beki noobku xD
Play | Katujemy.eu: -=byku=-: hahahahahahahha ciagnij xD
-=byku=-: ghahahahaha to patrz teraz xD
-=byku=-: wezsie wal xD :D
-=byku=-: ahahaha spadaj xD

no no rzeczywiście xD

Ale dam ci moje tak ze względu na :

+ Wiek

+ Staż

+ Ładnie napisane podanie ;]

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.