Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
truqusowy

Skarga

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: Truqusowy
Nick oskarżonego: Nie mam pojęcia bo się nie ujawnił
IP lub SID oskarżonego:j/w
Przebieg sytuacji: Gość od 30 minut latał odpalony na wh (nie nagrałem demka bo typo wogole strzelac nie potrafil a widzieliśmy że admin na serwie jest wiec myślałem że bez sensu) a admin zamiast przejść na specta zrobić demko i go zbanować to uciszał mnie i jeszcze jedną osobę (nicku nie pamiętam za ciul) za to że pisaliśmy że gość odpalony lata, żałuję ze zapisu stream nie mam bo aktualnie się odbywał. Uciszał i kickował za to że ktoś mu pisał że typ ma wh a on nawet zbanować nie potrafi, Pierwsze zdjęcie pokazuje że to któryś z nich jest adminem, Odpalony gość to the suspect. Dostał bana za ping tylko po jakiejś godzinie grania xD ?Pozdrawiam admina! Ps. wiem że to nie ważne ale ze względu jeśli macie takich adminów np. ja nie kupuje u was vipa bo to strata kasy skoro gość nawet nie interesuje się cheaterami
Dowody: 
admin.png
admin.png
admin.png

Edit#

Widzę że macie GOTV godzina jest na trzecim zdjęciu sprawdźcie demko jakies 20 min wczesniej graczą suspect :) Może i przy okazji go zbanujecie :)

• Haha 1

• Server Owner

Jeżeli pisaliście na głównym sayu, albo mówiliście na mikrofonie, to nic dziwnego, że admin was upominał. Sam kazałem o to zadbać, bo w momencie kiedy wy po prostu piszecie ogólnie, że ktoś odpalony lata, to po prostu z reguły osoba taka, wyłącza swoje wspomagacze i nic na świeżo nie można jej udowodnić.

Od tego macie u@, tam wszystko zgłaszacie, tam piszecie wszystkie swoje uwagi i zażalenia.

Co do demka, podaj dokładną rundę od której to się zaczęło. Nie będę przeglądał parędziesiąt demek w poszukiwaniu igły w stogu siana.

• Like 1

2 godziny temu, Karcok napisał:

Jeżeli pisaliście na głównym sayu, albo mówiliście na mikrofonie, to nic dziwnego, że admin was upominał. Sam kazałem o to zadbać, bo w momencie kiedy wy po prostu piszecie ogólnie, że ktoś odpalony lata, to po prostu z reguły osoba taka, wyłącza swoje wspomagacze i nic na świeżo nie można jej udowodnić.

Od tego macie u@, tam wszystko zgłaszacie, tam piszecie wszystkie swoje uwagi i zażalenia.

Co do demka, podaj dokładną rundę od której to się zaczęło. Nie będę przeglądał parędziesiąt demek w poszukiwaniu igły w stogu siana.

pisaliśmy na u@ ale jak było 0 reakcji przez x czasu to juz pisaliśmy na normalnym bo ewidentnie to ignorował, sprawdź np. demka z 3:40 tam juz bankowo latał odpalony najbardziej widać to na apartach A. Typ strzelać nie potrafił no ale cheat robi swoje 

• Server Owner

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

skargaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.