Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Gummis

Nick admina karającego: salvatore

Data/Mapa: 11-16-19  mapa: am_must2_hell1

SteamID: STEAM_1:1:451197502

Serwer (mod):  Arena 1VS1#2

Opis sytuacji: Wszedłem na serwer, po pewnym czasie na w/w mapie zapytałem rosjanina czy ma ładną mamę. Nie było to w kwestii obraźliwej, nawet sam adresat nie napisał/powiedział, że został w jakikolwiek sposób urażony. Później powiedziałem kilka zdań, powiedziałem "wrzopu" to było jedno takie nie kulturalne słowo. Adresat, czyli rosjanin nie powiedział, że jest tymi słowami urażony ani nic w tym stylu. Natomiast szanowny Pan salvatore postanowił mnie ukarać MUTE'M NA 6 GODZIN. Pragnąłbym dodać fakt, że inni gracze jak obrażają, klną, rozmawiają bez mutacji, drą się przez mikrofon to nie dostają od razu mutów na 6 godzin tylko ostrzeżenia razy x. Pragnę dodać treść z regulaminu tego serwera: §6 - Taryfikator banów:

Obraza admina lub gracza – Blokada mikrofonu/czatu 30 minut lub ban na 120 minut -> Ban 7 dni -> Ban permanentny - nie dostałem muta na 30 minut tylko od razu na 6 godzin. Nie dostałem z powodem obraza gracza tylko z powodem nadużywanie mikrofonu.

Nadużywanie mikrofonu/brak mutacji – Blokada mikrofonu 30 minut - Nie dostałem muta na 30 minut tylko na 6 godzin. 

Dodam fakt, że Pan salvatore prawdopodobnie nie przeczytał taryfikatora kar tylko banuje według swojej zasługi. 

Dodam kolejny fakt, zgłaszałem gracza, który mnie obraża i nie zauważyłem, że dostał już karę, więc zgłosiłem go kolejny raz po czym Pan salvatore nie powiedział mi, że on już jest ukarany ani nic w tym stylu tylko od razu WYDARŁ DO MNIE BUZIĘ. 

Dodam kolejny fakt - Na forum podczas rozmowy z jednym z graczy Pan salvatore napisał do mnie takie coś: Wyciąg z archiwum: 

• 16.11.2019 17:35
 salvatore
@Gummis Oczywiście że każdy ma prawo dlatego trzeba było się wypowiadać do wyłączonego mikrofonu. Skoro zgłaszasz na u@ każdego, nawet osoby które dostały karę czego oczekujesz?

Wycinek z konsoli:

Szczegóły wyciszenia
Nazwa gracza Gummis
Steam ID STEAM_1:1:451197502
Steam3 ID [U:1:902395005]
Steam Community 76561198862660733
Nadany 11-16-19 17:03
Długość wyciszenia 6 hr
Data wygaśnięcia 11-16-19 23:03
Powód Nadużywanie mikrofonu
Zablokowany przez Administratora salvatore
Blocked from [PL] ★ ✔ ARENA 1VS1 ✔ ★ •128TR •Katu...
Wszystkich kar No previous blocks

PS. Liczę na to, iż w/w osoba banująca poniesie konsekwencje swoich czynów. 

Pozdrawiam, 

Gummis.

• Legenda
Opublikowano

Tutaj nie będzie nic rozpisywane. Przy mnie nadużywałeś mikrofonu, rzucasz jakieś niepotrzebne teksty do rosyjskich graczów. Tekst "wrzopu" był kierowany w stronę rodziny rosyjskiego gracza a mianowicie jego babci. Później pytasz tego samego gracza "czy jego mama jest ładna". Każdy może odebrać takie pytania inaczej. 

54 minuty temu, Gummis napisał:

Opis sytuacji: Wszedłem na serwer, po pewnym czasie na w/w mapie zapytałem rosjanina czy ma ładną mamę. Nie było to w kwestii obraźliwej, nawet sam adresat nie napisał/powiedział, że został w jakikolwiek sposób urażony. Później powiedziałem kilka zdań, powiedziałem "wrzopu" to było jedno takie nie kulturalne słowo. Adresat, czyli rosjanin nie powiedział, że jest tymi słowami urażony ani nic w tym stylu.

A co miał owy Rosjanin powiedzieć? Nie będzie reagował na takie zaczepki na Polskim serwerze. 

56 minut temu, Gummis napisał:

Pragnąłbym dodać fakt, że inni gracze jak obrażają, klną, rozmawiają bez mutacji, drą się przez mikrofon to nie dostają od razu mutów na 6 godzin tylko ostrzeżenia razy x. 

To jakie kary dają inni admini czy tam ile ostrzeżeń to już inna kwestia. Ja tak zadecydowałem i tak zostanie. 

58 minut temu, Gummis napisał:

Dodam kolejny fakt - Na forum podczas rozmowy z jednym z graczy Pan salvatore napisał do mnie takie coś: Wyciąg z archiwum: 

salvatore
@Gummis Oczywiście że każdy ma prawo dlatego trzeba było się wypowiadać do wyłączonego mikrofonu. Skoro zgłaszasz na u@ każdego, nawet osoby które dostały karę czego oczekujesz?

Wycinek z konsoli:

A co to ma tutaj do znaczenia? Jeśli chcesz rzucać jakieś dziwne komentarze do graczy to rób to przy wyłączonym mikrofonie. Później dziwnym trafem każdego gracza zgłaszałeś na u@ więc za spam dostałeś bana. 

Sprawa wyjaśniona, proszę o zamknięcie tematu. 

Opublikowano

No nie jest wyjaśniona. Pomyliłeś kolejności kolego. Pierw spytałem czy jego mama jest ładna, a później powiedziałem wrzopu. To wrzopu nie było w żaden sposób kierowane do jego babci. Jezeli tak to proszę mi pokazać nagranie gdzie tak mówię. Tak więc reasumując proszę o unmuta. 

Opublikowano

Dodam, że zgłaszałem każdego kto lamal regulamin j na to są dowody w postaci hltv. Skoro wymagasz od gracza przestrzegania regulin to wymagaj to od każdego gracza a nie faworyzujesz swoich kolegow/znajomych. 

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

skargaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.