Adamko4yt Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Imię:Adam Twój nick na serwerze: Adamko4 Wiek: 23 lata Mutacja głosu: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.21:27125/top_players/?query=adamko4 Znajomość komend admina [1-10]: 8 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższą wypowiedź: Spędzam na serwerze sporo czasu, jestem aktywnym graczem. Większość adminów mnie zna a czy mnie lubią, tego nie wiem, nie pytałem, Zgłaszam na u@/steam/forum, jeśli jest ktoś odpalony lub podejrzanie gra nie zawsze, moje podejrzenia się sprawdzają, jestem tylko człowiekiem i każdy może się pomylić. Jeśli widzę, że ktoś łamie lub nagina regulamin, Często upominam graczy, żeby się uspokoili, nie obrażali innych graczy oraz nie nadużywali przekleństw. Jeżeli chodzi o samo Doświadczenie w grze cs go to posiadam na obecnym koncie prawie 700 h godzin na starym koncie, którego sprzedałem posiadałem przed sprzedażą 1100 godzin (niestety tego nie mogę udowodnić) Potrafię zachować spokój, jestem kulturalny wobec innych graczy, Nie posiadam żadnego kick/bana ani warna na forum. Doświadczenie w Administracji posiadałem admina,ubt, Opiekuna serwera w cs 1.6 miałem tę posadę około 2 lata, miałem admina w cs go na innej sieci . Myślę, że się sprawdzę w tej roli też na tym serwerze. Tak informacja Pracuje na 3 zmian więc na drugich zmianach, będę w godzinach przedpołudniem 10/12:30 i wieczorem 22:45/2:00. Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam): https://steamcommunity.com/profiles/76561198056757065/ (ts3, nie długo GG ) i inne komunikacje ) Steam ID: STEAM_0: 1: 48245668 Czy posiadasz konto Prime?: Tak Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak Składki: Oczywiście że będę wspierał serwer. Jeżeli NIE spełniasz wymagań NIE składaj podania!Admin posiada rezerwację slota!Admin jest zwolniony ze składek comiesięcznych. Aczkolwiek jeśli masz gest możesz rzucić groszem na serwer, zawsze się przyda. Ponownie podanie na admina złożyć można najwcześniej 7 dni po odrzuceniu poprzedniego podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-W-P- Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Moim zdaniem nadajesz się na stanowisko Admina lecz wydaje mi się że jest wystarczająca ilość adminów. Oczywiście jestem na tak jak coś. +Podanie +Aktywność +Wiek +SM +Bardzo miły użytkownik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZK Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 (edited) Faktycznie widuję ciebie na serwerze, jesteś miły nie konfliktowy potrafisz być ogarnięty jestem na tak. Ale wp ma rację adminów na ten moment jest chyba za dużo. +Wiek +SM +Ogarnięty gracz Edited November 13, 2019 by DZK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donor Zielonaa. Posted November 13, 2019 Girls Donor Share Posted November 13, 2019 Często widuję na serwerze :) +wiek +GT +kultura +doświadczenie Na TAK :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erwin Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Widzę, że gracze Ciebie lubią jak i admini. Masz dobre GT i wydajesz się bardzo ogarnięty. Przyjęty :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erwin Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Server Owner Karcok Posted September 1, 2020 Sponsor V.I.P Server Owner Share Posted September 1, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts