Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
Adamko4yt

Podanie na Admina

Recommended Posts

Imię:Adam

Twój nick na serwerze: Adamko4
Mutacja głosu: Tak
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.21:27125/top_players/?query=adamko4
Znajomość komend admina [1-10]: 8
Dlaczego ty? Prosimy o dłuższą wypowiedź: Spędzam na serwerze sporo czasu, jestem aktywnym graczem. Większość adminów mnie zna a czy mnie lubią, tego nie wiem, nie pytałem, Zgłaszam na u@/steam/forum, jeśli jest ktoś odpalony lub podejrzanie gra nie zawsze, moje podejrzenia się sprawdzają, jestem tylko człowiekiem i każdy może się pomylić. Jeśli widzę, że ktoś łamie lub nagina regulamin, Często upominam graczy, żeby się uspokoili, nie obrażali innych graczy oraz nie nadużywali przekleństw. Jeżeli chodzi o samo Doświadczenie w grze cs go to posiadam na obecnym koncie prawie 700 h godzin na starym koncie, którego sprzedałem posiadałem przed sprzedażą 1100 godzin (niestety tego nie mogę udowodnić) Potrafię zachować spokój, jestem kulturalny wobec innych graczy, Nie posiadam żadnego kick/bana ani warna na forum. Doświadczenie w Administracji posiadałem admina,ubt, Opiekuna serwera w cs 1.6 miałem tę posadę około 2 lata, miałem admina w cs go na innej sieci . Myślę, że się sprawdzę w tej roli też na tym serwerze. Tak informacja Pracuje na 3 zmian więc na drugich zmianach, będę w godzinach przedpołudniem 10/12:30 i wieczorem 22:45/2:00.

Posiadasz działający mikrofon: Tak 
Kontakt (GG / Steam): https://steamcommunity.com/profiles/76561198056757065/  (ts3, nie długo GG ) i inne komunikacje )
Steam ID: STEAM_0: 1: 48245668
Czy posiadasz konto Prime?: Tak 
Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak 

Składki: Oczywiście że będę wspierał serwer. 

Jeżeli NIE spełniasz wymagań NIE składaj podania!
Admin posiada rezerwację slota!
Admin jest zwolniony ze składek comiesięcznych. Aczkolwiek jeśli masz gest możesz rzucić groszem na serwer, zawsze się przyda. 
Ponownie podanie na admina złożyć można najwcześniej 7 dni po odrzuceniu poprzedniego podania.

Moim zdaniem nadajesz się na stanowisko Admina lecz wydaje mi się że jest wystarczająca ilość adminów. Oczywiście jestem na tak jak coś.

+Podanie

+Aktywność

+Wiek

+SM

+Bardzo miły użytkownik

• Like 1

Faktycznie widuję ciebie na serwerze, jesteś miły nie konfliktowy potrafisz być ogarnięty jestem na tak. Ale wp ma rację adminów na ten moment jest chyba za dużo.

+Wiek

+SM

+Ogarnięty gracz

Edited by DZK
  • Like 1

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.