midnaj Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Twój Nick: Midnaj Nick Oskarżonego: Kazi59 Data oraz godzina sytuacji: 19:56 około tej godziny 08.11.2019 + 22:18 Czym zawinił?: Kazi wielokrotnie obraża mnie dzis wlasnie o tej godzinie nie bylo administracji i poszly 2 wyzwiska do mnie. Otrzymał dziś 1 mute od hytrego i mu podziekowalem + rozpowiada moje imie i nazwisko na mapie (surf_dust2017) Opis sytuacji: Wszedłem na serwer po czym nie bylo administracji to kazi postanowił mnie obrazić codziennie lecą wyzwiska do mnie z jego strony Dowody: GoTV jak się pobierze to można zobaczyc Mapa: Surf_ski_2_source_pak2 jaki wiele świadków O jaką wnosisz karę? Mute na 360 minut lub ban 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donor :cc Posted November 9, 2019 Donor Share Posted November 9, 2019 (edited) Witam Tak jak piszę w regulaminie (zależnie od sytuacji) czyli od tego czy bardzo cb to uraziło , według mnie powinien dostać Muta za obrazę i to 2 krotną , Oraz za to że podał twoje imię i nazwisko . Według mnie Mut: 360 min Edited November 9, 2019 by JourTix 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazi_59 Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Jak dla mnie skarga do odrzucenia,minęły już 3 dni a gracz dalej nie dodał demka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BinaR Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Brak reakcji ze strony oskarżającego. Zamykam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BinaR Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts