Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: wolhak

Nick admina banującego: @ Niebieska

Data/Mapa dd2 / 13.10.2019 - 04:01:57

IP/SteamID: STEAM_0:0:197876817

Serwer (mod): dd2#2                              

Opis sytuacji:

Dobra to tak w skrócie ;p Pierwszy banik na pijemy poleciał u mnie za cheatowanie. 

https://bany.pijemy-rozrabiamy.pl/ban_list.php?bid=95311

Były dwa odwołania, oba odrzucone.

75252783_455865381716032_685294758009608

75247409_2168974090065674_11640257001690

75543603_2382199165241360_82229399917229

Minęło pare miesięcy przerwy,

wpadłem na serwer który był podpięty pod drugi bans bo na nim nie miałem bana.

I cyk

http://bany.gameclan.pl/ban_list.php?bid=77459

image.png.c042d5a9fdda30f100574267c099493e.png

Odwołanko było, dobrych ubt już nie. Jeśli nie ma obowiązku banowania we wszystkich bansach to czemu u was mam bana za ab XD?

image.png.0ee1d6d8c289cafd76b3e12e067ac8f2.png

Na moje to po zmianie sieci powinien być reset bansa or somfing lajk dat ale skoro przyłączacie serw do nowej sieci na którym mam podtrzymanego bana za wcześniejsze  "cheatowanie" ,chce żeby sprawdziła to nowa, bardziej ogarnięta ekipa.

>>>>Demko<<<<

Oba bany są niesłuszne, a ja chce wrócić was karać ;3

• Haha 8
Opublikowano

Dobra, to po krótce. Nie wiem czy byłeś spalony, ja tego dema nie oceniałem (Szczerze, nie obchodzi mnie to, bo ban nie jest za to). Z tego co widzę to rozpisał cię Dupshot, którego umiejętności nie były zbyt wysokie @ K3IMaN aKa ShootinGna pewno bedzię pamiętał.

Jeżeli AC z poprzedniej sieci cię zbanowali, to nie jest moją winą, że nie dodali bana w drugim bansie. Zostałeś przekreślony, za umyślne wykorzystywanie ich błędu, grając na moim serwerze czyt. Aktywny Ban. Nie ma możliwości odwołania się od niego, regulamin sprawia stawę jasno. -> 5. Wchodzenie na Aktywnym Banie [Ban Permamentny]

39 minut temu, `rage napisał:

Odwołanko było, dobrych ubt już nie. Jeśli nie ma obowiązku banowania we wszystkich bansach to czemu u was mam bana za ab XD?

Żerujesz na tym, że sieć upadła. Nie wiem kto ci wtedy powiedział że nie ma obowiązku banowania we wszystkich bansach na PR ;^)

39 minut temu, `rage napisał:

Na moje to po zmianie sieci powinien być reset bansa or somfing lajk dat ale skoro przyłączacie serw do nowej sieci na którym mam podtrzymanego bana za wcześniejsze  "cheatowanie" ,chce żeby sprawdziła to nowa, bardziej ogarnięta ekipa.

Na moje nie musi być resetu bansa :^) Dużo było spalonych osób, które mógłyby grać.

Temat do zamknięcia, Ban zostaje. Nikt kto dostał AB nie będzie mógł grać na tym serwerze ;^) Pondro.

• Lubię to! 3
Opublikowano
31 minut temu, PEJTEROVSKY napisał:

Nie wiem czy byłeś spalony, ja tego dema nie oceniałem (Szczerze, nie obchodzi mnie to, bo ban nie jest za to).

Oba bany się wzięły z właśnie przez pajaców w ubt ;)

Jeżeli AC z poprzedniej sieci cię zbanowali, to nie jest moją winą, że nie dodali bana w drugim bansie. Zostałeś przekreślony, za umyślne wykorzystywanie ich błędu, grając na moim serwerze czyt. Aktywny Ban. Nie ma możliwości odwołania się od niego, regulamin sprawia stawę jasno. -> 5. Wchodzenie na Aktywnym Banie [Ban Permamentny]

O czym ty pi*rdolisz? To nie jest też moją winą że nie dodali bana w drugim bansie.

Gdybym wbił na ten sam serwer na którym dostałem bana na innym steamie to wówczas możemy mówić o aktywnym.

Z tego co widzę to rozpisał cię Dupshot, którego umiejętności nie były zbyt wysokie

Wg tego co napisał kolaokl sprawdziła je ekipa ac.

Pjona, ciekawa definicja aktywnego bana.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.