Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
KapiszonXD

Skarga

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: Germany
Nick oskarżonego: Evergraf i 
★ Stalker ★
IP lub SID oskarżonego: stalker: STEAM_1:1:230694106 evergraf: STEAM_1:0:102531711
Przebieg sytuacji: gdy grałem sobie na serwerze bb to ostrzegłem gracza aqua żeby nie nad używał mikrofonu, wtedy tych 2 administratorów spytało się czy mam jakiś problem więc

powiedziałem ze nie mam ale jest punkt w regulaminie że nie można nadużywać mikrofonu jak się nie przeszło mutacji. A po chwili zaczęli mnie prowokować i poprawiać moje

błędy wymowy (mam dyslekcje i nie mieszkam całe życie w polsce btw.) i po prostu powiedziałem nie "prawakuj mnie" czy jakoś tak a nagle zaczeli się ze mnie wyśmiewać 

ponieważ popełniłem błąd w wymowie
Dowody: http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20191106-182536-709160153-bb_big_Katujemy-Katujemy.eu_GameTrackerClaimServer.dem.zip

2 runda lub 1 nie wiem dokładnie

edit: zostałem przeniesiony do zombi jak byłem w ct i miałem złoty nóż. przez nich.

edit 2: zostałem jeszcze zmutowany za brak powodu na 2 godziny.

•  
  • Haha 1
  • Wow 1

@ Evergraf@ Stalker_99 to nie było wyzywanie tylko powiedzenie 1 nie miłego słowa ponieważ udziela się i wtrąca się w nie swoje sprawy nie potrzebnie 

A z tym przenoszeniem do ct to sądzę żebyś ty jako admin dał się zabić a nie przenosić osobę ktora ma złotą kosę 

I jeszcze chcę dodać że się że mnie wyśmiales nie wiem który to ponieważ popełniłem błąd w wymowie

Koniec kropka 

😚

Otóż gracz omni nie nadużywał mikrofonu, używał go zgodnie z przeznaczeniem do prostej komunikacji. Mute dostałeś ode mnie, ponieważ wyzwałeś gracza, który nie posiadał mikrofonu i pisał na czacie, żebyś się uspokoił. Reszta to nie moja sprawka.

• Like 1
  • Haha 1

Stalker, jako admin powinienes przeniesc evergrafa lub siebie, od tego są admini, nie gracze :), chyba że nie ma conajmniej dwóch adminów, to trzeba przenieść jakiegoś gracza, ale mysle ze evergraf napewno byl na serwerze :)

• Thanks 1
  • Haha 2

• Server Owner

Generalnie Omni dużo razy nadużywał i nadużywa mikrofonu, ale jak widzę tutaj na demko, nie specjalnie dużo mówił.

@ Stalker_99 Powiedział, że złoży skargę, było to po prostu przyjąć do wiadomości i olać temat, ale nie, ty nie potrzebnie dalej judzisz i prowokujesz.

Przenieśliście gracza do TT nie pytając go nawet czy chce, jak był jeden zombie to trudno. Albo mogliście zrobić tak jak napisał @ rzufficzek sami się przenieść do Zombie.

Nie wiem, czy to przeniesienie było w odwecie, czy jak, ale wiem, że tak nie powinno być.

@ Stalker_99 Upomnienie słowne

@ Evergraf Upomnienie słowne

Jesteście admina i powinnieście dawać przykład.

Co jak co, wiem jaki jest @ Big Nonamer i wiem jak potrafi prowokować, ale na tym demku nic złego z jego strony nie widzę.

@ Big Nonamer Dowiem, że się, że wszedłeś na serwer i waliłeś teksty typu "I co?" To polecisz z perm mutem, tak tylko na marginesie.

• Haha 1
  • Wow 1

• Server Owner

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

skargazaakceptowana.png.3324d016427f104c9b141250b8dfb473.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.