KapiszonXD Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Nick oskarżyciela: Germany Nick oskarżonego: Evergraf i ★ Stalker ★IP lub SID oskarżonego: stalker: STEAM_1:1:230694106 evergraf: STEAM_1:0:102531711 Przebieg sytuacji: gdy grałem sobie na serwerze bb to ostrzegłem gracza aqua żeby nie nad używał mikrofonu, wtedy tych 2 administratorów spytało się czy mam jakiś problem więc powiedziałem ze nie mam ale jest punkt w regulaminie że nie można nadużywać mikrofonu jak się nie przeszło mutacji. A po chwili zaczęli mnie prowokować i poprawiać moje błędy wymowy (mam dyslekcje i nie mieszkam całe życie w polsce btw.) i po prostu powiedziałem nie "prawakuj mnie" czy jakoś tak a nagle zaczeli się ze mnie wyśmiewać ponieważ popełniłem błąd w wymowie Dowody: http://w62.gotv.pro/srv60493/auto0-20191106-182536-709160153-bb_big_Katujemy-Katujemy.eu_GameTrackerClaimServer.dem.zip 2 runda lub 1 nie wiem dokładnie edit: zostałem przeniesiony do zombi jak byłem w ct i miałem złoty nóż. przez nich. edit 2: zostałem jeszcze zmutowany za brak powodu na 2 godziny. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Server Owner Karcok Posted November 6, 2019 Sponsor V.I.P Server Owner Share Posted November 6, 2019 @ Stalker_99 @ Evergraf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapiszonXD Posted November 6, 2019 Author Share Posted November 6, 2019 @ Evergraf@ Stalker_99 to nie było wyzywanie tylko powiedzenie 1 nie miłego słowa ponieważ udziela się i wtrąca się w nie swoje sprawy nie potrzebnie A z tym przenoszeniem do ct to sądzę żebyś ty jako admin dał się zabić a nie przenosić osobę ktora ma złotą kosę I jeszcze chcę dodać że się że mnie wyśmiales nie wiem który to ponieważ popełniłem błąd w wymowie Koniec kropka 😚 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evergraf Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Otóż gracz omni nie nadużywał mikrofonu, używał go zgodnie z przeznaczeniem do prostej komunikacji. Mute dostałeś ode mnie, ponieważ wyzwałeś gracza, który nie posiadał mikrofonu i pisał na czacie, żebyś się uspokoił. Reszta to nie moja sprawka. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donor Stalker_99 Posted November 6, 2019 Donor Share Posted November 6, 2019 A z tym nożem to moja sprawka ponieważ, po stronie CT było 4 a w zombie był tylko 1 wiec żeby runda od razu się nie skończyła to przeniosłem pierwszą lepszą osobę do zombie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzufficzek Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Stalker, jako admin powinienes przeniesc evergrafa lub siebie, od tego są admini, nie gracze :), chyba że nie ma conajmniej dwóch adminów, to trzeba przenieść jakiegoś gracza, ale mysle ze evergraf napewno byl na serwerze :) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Server Owner Karcok Posted November 7, 2019 Sponsor V.I.P Server Owner Share Posted November 7, 2019 Generalnie Omni dużo razy nadużywał i nadużywa mikrofonu, ale jak widzę tutaj na demko, nie specjalnie dużo mówił. @ Stalker_99 Powiedział, że złoży skargę, było to po prostu przyjąć do wiadomości i olać temat, ale nie, ty nie potrzebnie dalej judzisz i prowokujesz. Przenieśliście gracza do TT nie pytając go nawet czy chce, jak był jeden zombie to trudno. Albo mogliście zrobić tak jak napisał @ rzufficzek sami się przenieść do Zombie. Nie wiem, czy to przeniesienie było w odwecie, czy jak, ale wiem, że tak nie powinno być. @ Stalker_99 Upomnienie słowne @ Evergraf Upomnienie słowne Jesteście admina i powinnieście dawać przykład. Co jak co, wiem jaki jest @ Big Nonamer i wiem jak potrafi prowokować, ale na tym demku nic złego z jego strony nie widzę. @ Big Nonamer Dowiem, że się, że wszedłeś na serwer i waliłeś teksty typu "I co?" To polecisz z perm mutem, tak tylko na marginesie. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Server Owner Karcok Posted November 7, 2019 Sponsor V.I.P Server Owner Share Posted November 7, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts