mistrzu gdynia Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 - Nick, na którym grasz : mistrzu gdynia- Link do Twojego GT (gametracker) : nie moge znalesc ...- Znajomość AMX (1/10) : nie wiem, ale znam- Ile masz lat : 25- Steam ID : STEAM_0:0:19917901 - Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: sporo- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : nie wiem chyba nie- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : tak- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : widze czita po jednym strzale he gram w to od kiedy powstalo he. dobry admin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twixmax Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Jestem Na Nie - GT nie możesz znaleźć, więc powątpiewam jakie masz doświadczenie. - Podanie ,Nawet nie postarałeś się,byle było po prostu. + wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistrzu gdynia Posted November 6, 2019 Author Share Posted November 6, 2019 hehe beka :D - GT nie możesz znaleźć, więc powątpiewam jakie masz doświadczenie. - Podanie ,Nawet nie postarałeś się,byle było po prostu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Jestem na NIE -GT -Podanie pisane na kolanie lub tylko dla śmiechu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Słabe to podanie: - nie umiesz "znaleść", ale może umiesz "znaleźć" - podanie napisane na kolanie, - wypowiedź we własnym podaniu, - "Znajomość AMX (1/10) : nie wiem, ale znam" Podanie albo napisane na kolanie albo dla beki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limitowana! Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Neutralny: +wiek, składka, + GT https://www.gametracker.com/player/mistrzu%20gdynia%60%60/145.239.20.86:27125/ - Znajomość AMX - regulamin przeczytaj - cierpliwość do graczy Pobądź z nami trochę dużej to przyłożysz się choćby do napisania podania i nabędziesz doświadczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strix Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Jak dla mnie wypowiadając się obiektywnie, pomijając amx i znajomość regulaminu, bardzo fajnie się z nim gra na serwerze, ogarnia i nie zdarzyło mi się żeby był w jakiś sposób agresywny czy tez obraźliwy, do tego bardzo często widzę go na serwerze. Jednak poprzez nie określenie swojej znajomości co do amx i to takie lekceważące (wg mnie) podejście do tego podania jestem neutralny z delikatną przewagą na nie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In 4 Mator. Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Jestem na nie Jeśli nie możesz sobie poradzić z znalezieniem GT to wątpię w to że będziesz umiał ogarnąć AMX - GT 5 godzin temu, mistrzu gdynia napisał: - Znajomość AMX (1/10) : nie wiem, ale znam co to wgl ma znaczyć "nie wiem, ale znam" xD 5 godzin temu, mistrzu gdynia napisał: - Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: sporo Sporo co to wgl za odpowiedź, sporo to może być godzina albo dziesięć godzin zastanów się chłopie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawiszak? Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts