Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
YamiK

Podanie na admina - YamiK

Recommended Posts

1. Nick z serwera: YamiK カーン

2. Imię: Jakub

3. Wiek: 16

4. Steam ID: STEAM_0:1:121473517

5. Czas spędzony na serwerze ( GT i stats ): https://www.gametracker.com/player/YamiK カーン/91.224.117.62:27135/

6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Nigdy nie miałem admina, ale adminów znam którzy mi mówili co i jak oraz, znam podstawowe komendy oraz szybko się uczę :D

7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): Według skali 2/10 ponieważ nigdy nie miałem admina

8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Adminem powinienem zostać, ponieważ jestem bardzo często na serwerze i dużo osób nie wykonuje tak zwanych "celów" a jak coś im się powie to mają każdego oprócz admina w dupie. Pytałem się sporej ilości osób czy nadawałbym się na admina, żeby te podanie nie było bez sensowne, sporo osób uważało, że bym się nadawał na to stanowisko, ponieważ jestem aktywny, miły itp. Jak już wyżej napisałem mam na imię Jakub jestem z Gdańska na co dzień uczę się w technikum o profilu informatycznym oraz trenuje rugby od 9 lat i jestem w reprezentacji Polski do lat 18. :D

9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zależy od dnia z reguły 4-5h

10. Posiadasz mikrofon?: TAK

11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuję regulamin admina | regulamin serwera i zastrzegam, że będę go przestrzegał

12. Linki do poprzednich podań: Jest to moje pierwsze podanie 

13. Kontakt: https://steamcommunity.com/id/YamikProGamer/

14. Blokada VAC: Nie

+Dobry gracz, który buduje niesamowite bazy.
+GT
-Dlaczego ja? / Dziecinny szyk wyrazów, za dużo zdań złożonych, powtórzenia.. [Celów*]
+/- Mutacja - moim zdaniem masz jeszcze trochę dziecinny głos, ale uszy nie krwawią.
+/- Nie odpowiedziałeś na pytanie, dotyczące posiadania konta PRIME oraz blokady VAC.

Na chwilę obecną jestem na NIE. Zaktualizuj swoje podanie. [ pytania: 14 & 15 ]

Jestem na TAK

+ GT

+ skill na serwerze xd

+ z tego co zaobserwowałem, zachowuje się bardzo dobrze na serwerze i nie sprawia kłopotów 

- nie byles adminem

Dałbym szanse, dziękuję i pozdrawiam!

Ja pozostaje Neutralny 

+/- podanie

+/- wiek

+GT

-brak doświadczenia

Mogłeś chociaż zastosować się do poprawnego wzoru podania, który wygląda następująco

1. Nick z serwera:
  2. Imię:
  3. Wiek:
  4. Steam ID:
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO:
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera:
  12. Linki do poprzednich podań:
  13. Kontakt:

• Server Owner

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.