Kaziu18 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Imię: Adam Twój nick na serwerze: Hades Wiek: 18 Mutacja głosu: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/hadeS/147.135.199.71:27015/ Znajomość komend admina [1-10]: 10/10 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższą wypowiedź: Ponieważ gram już od dawna na tym serwerze i gram na nim codziennie po kilka/kilkanaście godzin a gdy nie ma admina na serwerze pewne osoby cheatuja lub łamią regulamin co nie ukrywajmy denerwuje mnie i wiele innych graczy :p a myślę że tak często jak gram na tym serwerze to z łatwością pozbył bym się tych problemów :D Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam): https://steamcommunity.com/profiles/76561198976110657/ Steam ID: STEAM_0:1:507922464 Czy posiadasz konto Prime?: Tak Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Zapoznałem się ze wszystkimi wymaganiami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Jestem na Tak: + Wiek + SM -/+ Coś nie działa link do Gametrackera mordko,ale często widzę Cie na serwerze,więc jestem bardziej na + + Miła osóbka ogólnie polecam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Jestem na tak: + Wiek + Staż na sewerze + GT + SM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaziu18 Posted November 4, 2019 Author Share Posted November 4, 2019 Ale GT mam dobrze podane bo nawet wchodzę w niego i jest wszystko poprawnie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iDEFIX. Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Jestem na TAK: - Wiek - GT - często widzę na serwerze. - SM - Ogólnie polecam, bardzo miła i ogarnięta osóbka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted November 4, 2019 V.I.P Donor Share Posted November 4, 2019 + wiek + znajomość SM, więc raczej nie będzie z tobą problemów + GT, ale zamień link na ten, który podał ci NeQ - forum Jestem na tak, ale fajnie byłoby, gdybyś poprawił aktywność i posty na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts