LadyAnna Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Spiderman.....postać w którą ciężko trafić (zupełnie inne hitboxy niż postać zwykła). Myślę, że nie tylko ja jestem tego zdania, inni również je podzielają (mam nadzieję, że się tutaj ujawnią i się wypowiedzą), proponuję wymianę tej postaci na jakąś inną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henbleidd Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 (edited) Najlepszy przyklad jak kilka osob dzis stalo i probowalo trafic jednego spidermana na afk w glowe pare sekund i wszystko mu przez glowe lecialo. 3 minuty temu, encore napisał: Mam takie same spostrzeżenia, strasznie irytująca postać podobnie jak Tramp Co do Trumpa. Ma go dosłownie kilka osób więc niech będzie, ale spidermana ma coraz więcej osób i już robi się mega OP Edited November 3, 2019 by Henbleidd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Mam takie same spostrzeżenia, strasznie irytująca postać podobnie jak Tramp Link to comment Share on other sites More sharing options...
-W-P- Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ja tam nie narzekam, każdą postać da się zabić :P Co prawda, irytuje ale moim zdaniem to nie jest powód aby ją usuwać. @ Henbleiddnawet w model CT z gry czasem nie da się zabić w głowę bo hitbox się zbuguje czy coś. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted November 4, 2019 Administrator Share Posted November 4, 2019 To polecam strzelać w głowę. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted November 4, 2019 Administrator Share Posted November 4, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted September 1, 2020 Sponsor Share Posted September 1, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts