midnaj Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Twój nick: ⛧ Midnaj ⛧ Nick admina banującego :salvatore Data/Mapa: 03.11.2019 mapy nie znam SteamID: STEAM_0:0:37104471 Serwer (mod): SURF + RPG Opis sytuacji: Grałem na surfie po czym ktos zaczal wyzywac mojego kolege zillanikosia poczym zillanikos dostal bana początkowo (30min) potem 3d ktos zaczal mnie sie pytać ile coś dałem dominatorowi abym doszedł do dominatora klanu odpowiedziałem ze wylizalem mu dupa 2 razy zillanikos domnie na discordzie powiedzial czy w cos gramy to wyszedlem pograc z nim w giereczke po 15 minutach przychodzi do mnie dominator i mowi ze dostalem bana za ucieczke to sie wkurzylem i zaczalem pisac do aspira Wycinek z konsoli: Wycinka z konsoli nie mam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspir3 Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 A więc jako, że ja byłem Adminem, który zgłosił to do salvatore-przedstawię sytuację jak wyglądała z mojej perspektywy. Gracze-nie wiem ile ale kilku, rozmawiali w tonie dość agresywnym ale nie wykraczającym poza normy, oprócz Zillanikosia, który otrzymał bana za słowa bardzo wulgarne(ode mnie 60 minut-po konsultacji z salvatore dostał 3 dni). Sytuacja się uspokoiła, po czym Midnaj powtarzając trzy-cztery razy słowa prowokujące został zapytany dlaczego prowokuje. W momencie wpisywania przeze mnie komendy na mute, gracz opuścił serwer. Zgłosiłem sprawę do salvatore. Nadmienię tylko, że owy gracz uciekł po raz drugi od bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnaj Posted November 3, 2019 Author Share Posted November 3, 2019 Powiedzialem 2 razy i nie ucieklem bo poszedlem na gre (league of legends) i nie ma dowodow ze ucieklem nie zostalem poniformowany ze dostane owego muta czy bana to wyszedlem Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnaj Posted November 3, 2019 Author Share Posted November 3, 2019 po czym nie ma dowowd ze cos zrobilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts